Els menuts preparen la seva pel·lícula!

La setmana passada, el grup de menuts va créixer amb la incorporació de nous nens i nenes. Durant aquests dies hem compartit tota mena de vivències, hem jugat i rigut plegats, i mica en mica ens anem coneixent. També hem anat d’excursió al CosmoCaixa, on vam veure un bosc inundat i els animals que allà hi viuen, vam conèixer com era l’home prehistòric (de fa molts i molts anys!) i sobretot, coses molt interessants sobre la mar Mediterrània. Fins i tot, ens van ensenyar a fabricar la nostra titella peix. Ens ho vam passar molt d’allò més bé!


A més a més, com som tants hem escollit un nom pel grup (mooolt democràticament), així que durant tot el casal ens anomenarem “el grup de les pel·lícules”. I pensareu… per què aquest nom? Doncs bé, ara us ho explicarem…

Com ja sabeu, el passat dilluns ens va visitar un director de cinema molt famós d’Esplugues, en Woody Ulleres! Ens va explicar que com tota la seva vida l’havia dedicat a fer pel·lícules i ja era gran, es volia retirar. Però abans d’això, vol ensenyar-nos tot allò que sap del cinema i vol que l’ajudem a dissenyar i dirigir la seva última pel·lícula, una pel·lícula inventada per nosaltres (ell ens farà de productor). També ens va dir que com ara tenia tanta feina, ens enviava la seva amiga “Cleta” la claqueta, qui ens proposarà petites missions que ens ajudin a ser bons i bones directors i directores de cinema.

Com és una mica difícil l’ofici de director i té molta feina, en Woody Ulleres ens va proposar de començar per conèixer què són els escenaris, per tal de triar un per rodar la nostra pel·lícula. Per aquesta raó, ens va enviar a buscar pistes pel parc d’en Pou d’en Fèlix. Vam trobar un munt d’escenaris diferents, però entre tots vam decidir que rodarem una pel·lícula en un castell. Així que com ens agrada treballar tant i volem ser uns bons directors, ja hem pintat el nostre escenari!

Què ens demanarà fer en Woody aquesta setmana? Seguiu connectats i connectades per tal d’esbrinar-ho!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s