Els PETITS continuem aprofundint en noves tècniques artístiques

 

Els Petits Pintors i els Picassos vam començar la setmana passada rebent una carta d’en Dorian on ens proposava fer una activitat relacionada amb l’artista Gaudí, tot fent servir paper de seda per decorar un pot de vidre que ens servirà per posar espelmes.

També vam fer racons artístics: maquillar-nos com més ens agradés, fer un gran mural i pintar amb ceres de colors, ceres negres i escuradents.

Ens ho vam passar d’allò més bé! I amb la mànega vam quedar-nos ben fresquets, però el que més ens va agradar va ser el maquillatge.

L’endemà vam tornar a rebre notícies d’en Dorian. Aquesta vegada ens proposava fer barreges de colors en unes ampolles i així descobrir quins colors anaven sortint amb les nostres barreges. A més, després vam poder decorar les nostres ampolles. Ens van quedar magnífiques!

Però el dia no acabava aquí… el Dorian encara ens demanava una altra cosa: convèncer al Rufian amb dues activitats ben divertides: pintar amb caniques i pintar fent bombolles de sabó.

A més, la setmana passada vam experimentar utilitzant les mans per pintar! Vam fer un gran mural i caricatures dels nostres companys/es, tot aprenent nou vocabulari en anglès.

I per acabar la setmana vam anar al museu de la música, on vam poder conèixer tot tipus d’instruments. Malauradament la pluja va fer que haguéssim de tornar abans al casal, tot i això, el dia va acabar genial! Vam aprofitar per veure una pel·lícula i ballar tots plegats per acomiadar la setmana.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari