Adjudicacions de plaça

Un cop realitzades les preinscripcions per als casals d’estiu, la demanda de cada escola és la següent:

Folch i Torres- 209
Gras i Soler- 97
Isidre Martí- 95
Joan Maragall- 173
Prat de la Riba- 23
Casal Jove Robert Brillas- 32
Casal Jove Remolí- 32

Logo Jornada MENA

En el cas del Gras i Soler, Isidre Martí, Casal Jove Robert Brillas i Casal Jove Remolí: La demanda s’ajusta i es podran acceptar a tots els infants preinscrits.
En el cas del Folch i Torres hi ha més demanda que places ofertades i per això s’haurà de realitzar un sorteig, per adjudicar 175 places, resultat que es publicarà el dimecres 4 de maig en aquesta mateixa pàgina.
En el cas del Prat de la Riba, en no haver-se arribat a les 40 places mínimes per obrir el casal, els infants preinscrits entraran en un sorteig amb els preinscrits al Joan Maragall, per sortejar les 175 places disponibles al Joan Maragall. El resultat es publicarà el dimecres 4 de maig en aquesta mateixa pàgina.

El sorteig es realitzarà el dimarts 3 de maig a les 10h a les instal·lacions municipals de Joaquim Rosal. Estaran presents els representants de l’Ajuntament així com els responsables de les entitats de lleure que gestionen el casal. D’entre totes les lletres de l’abecedari es traurà una i des d’aquella es comptaran les 175 places disponibles per a les escoles que necessiten fer sorteig. Es tindrà en compte el cognom de la mare/pare/tutor legal que va fer la inscripció a l’hora de fer l’adjudicació segons sorteig. D’aquesta forma es garanteix que en el cas dels germans tindran plaça plegats.

*En totes les escoles s’ha fet una reserva del 5% de les places per infants amb diversitat funcional.