Comença el casal jove!

Durant la nostra primera setmana vam tenir temps per anar-nos coneixent, gaudir del temps lliure i moments tant dintre com fora del Robert Brillas. Dimarts vam visitar el Canal Olímpic on vam fer kayak per parelles i tir amb arc juntament amb el casal jove del Remolí. Al Robert Brilles, vam iniciar el que serà el nostre projecte d’APS escollint temàtica a treballar i veient una pel·lícula relacionada. Per acabar, divendres va tocar anar a la piscina i passar una estona a remull, al principi va costar ficar-se a l’aigua però quan va sortir més el sol va ser un gran dia!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s