La primera setmana de Casal del grup de Petits!

Hola famílies!! Quina setmana més emocionant hem viscut! Tot han estat primeres coneixences i descobriments perquè hem tingut un munt de sorpreses! Voleu saber què hem fet? Doncs bé, dilluns va ser el primer dia i, tot i que molts de nosaltres ja ens coneixem, tenim companys d’altres escoles que encara no coneixíem. Vam fer diferents jocs per conèixer als companys, a més, també vam descobrir que tots plegats formaríem un grup genial! En algunes activitats estaríem dividits en dos grups, ja que com que formem un gran grup, ens resultarà més fàcil poder fer-les. Així que també hem pensat quin nom posar-li a cada grup i així donar-li una mica més de personalitat! Quan estiguem tots junts ens fem anomenar: CRANCS i dels dos subgrups un es diu MARINERS i l’altre BELUGUES. Us agraden? Els vam escollir entre tots! Més tard vam rebre una carta molt especial d’un personatge anglès que es diu FISHER, que treballa com a periodista al New York Times, i que ens acompanyarà en tot el casal. Ens ha demanat ajuda durant aquestes setmanes per poder escriure un article sobre la mediterrània i ens ha dit que cada setmana coneixerem la cultura d’un país o ciutat d’arreu del mediterrani. Sabeu quin país hem descobert aquesta setmana? EGIPTE! El mateix dilluns vam conèixer el seu abecedari i fins i tot ens vam animar a escriure el nostre propi nom en egipci! Va ser molt divertit!

Al dia següent l’aventura va continuar, i en arribar al casal vam trobar una carta d’en Fisher explicant-nos coses molt interessants sobre les piràmides. Vam veure algun vídeo que ens va deixar bocabadats, i ens vam posar a fer els reptes que ens demanava a la carta! Si aconseguíem fer bé diferents proves com: desxifrar jeroglífics, solucionar endevinalles, jugar a la mímica o fer un canal d’aigua per fer transvasaments… tindríem una bona recompensa! La nostra sorpresa després de fer cada prova, va ser quan vam descobrir que aquesta recompensa consistia en un gran bloc de fang per poder fer , per grups, les nostres pròpies piràmides! Ens va encantar la idea! Així que sense pensar-ho ni un segon vam deixar volar la nostra creativitat egípcia.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dimecres  ens  vam  endinsar  una  mica  més  en  Egipte  per  conèixer  una  mica  els  animals  que viuen allà. A més vam descobrir que hi ha un riu que és un dels més grans del món que s’anomena Nil.  Doncs  en  Fisher  ens  va  tornar  a  proposar  diferents  jocs  que  es  relacionaven  amb  Egipte, com:  el  cocodril  del  Nil,  joc  de  recollida  d’aigua amb  diferents  objectes,  toca-toca,  joc d’estàtues  i embolicar la mòmia! Ens hem divertit tant, que no volíem que acabessin aquests jocs!  També  hem  tingut  una  estoneta  de  jocs  en  anglès  amb  la  Paula,  una  amiga  americana d’en Fisher que vindrà cada setmana!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Per acabar la setmana, dijous vam passar un matí súper divertit a la piscina!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aiixx famílies! No imagineu com ens ho hem passat de bé! Fins aviat!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

2 pensaments sobre “La primera setmana de Casal del grup de Petits!”

  1. Moltes gràcies per les fotos i per la info. El meu fill va encantat al casal i això és molt bona senyal. Moltíssimes gràcies!!!!. La pizza d’avui un detall genial! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s