Els Petits coneixem Grècia i Itàlia

Hola famílies! Segona setmana de casal superada, i quina setmana!!! El dilluns van arribar nous companys/es i els hi hem posat al dia del nostre nom de grup i subgrups, de qui és en Fisher, com ens organitzem, etc.

Després de fer el bon dia al porxo, on estàvem ben fresquets, vam entrar a les nostres aules i … sorpresa! Vam rebre una carta del Fisher on ens deia que aquesta setmana es trobava a Itàlia i Grècia i tenia unes missions per nosaltres. A la carta ens deia que el dilluns el dedicaríem a la gastronomia de la “bella Itàlia”, per tant vam fer un petit debat sobre els menjars típics d’aquest país, no va ser difícil per nosaltres, aquests nens i nenes són molt llestos i ràpidament van caure en què la més típica és la pizza, per tant hauríem de fer pizzes al casal, què divertit! Ens va enviar al mercat per conèixer nous aliments, ens ho vam passar molt bé! I fixeu-vos si el Fisher és llest, que a una de les neveres d’una paradeta hi havia jeroglífics, que no van passar desapercebuts per a nosaltres. Vam tornar a l’escola i teníem un problema, ens havia dit de fer pizza, però… On estaven els ingredients? Vam entrar a les nostres aules i… quina sorpresa en veure els ingredients eren allà!

Després d’esmorzar i agafar forces, ens vam dividir en grups i vam posar-nos a fer les pizzes: primer el tomàquet, després la mozzarella i per últim el pernil dolç, mmm quina pinta tenien! Com teníem molta calor vam fer manega i abans de tornar a casa, vam repartir un tros de pizza a cada nen i nena perquè tots la poguéssiu tastar. Teniu uns increïbles cuiners a casa! Vau poder tastar les pizzes? Us van agradar?

El dimarts, vam continuar ajudant al nostre nou amic, Fisher, que ens va enviar una altra carta, explicant-nos que es trobava a Grècia, i allà era típic celebrar les olimpíades i ens proposava fer-ne unes al casal. Vam fer diferents proves com la carrera de sacs, el llançament de cercles, salt de longitud, el mocador i llançament de pilotes. Que bé ens ho vam passar, ens vam sentir autèntics atletes, a més no sabríem dir-vos quina prova ens va anar millor, per que vam deixar a tots impressionats!

Un cop acabades volíem fer manega, i en entrar a les nostres aules… ens vam trobar una Caixa i una carta d’en Fisher on ens donava l’enhorabona per les nostres olimpíades i ens feia entrega d’unes medalles precioses, amb una C de Crancs i al darrere la data del casal. Ens va fer molta il·lusió, aquest nou amic és genial!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El dimecres vam rebre una carta on ens deia que estava a Venècia, i ens convidava a un ball de mascares més tard, per tant ens proposava fer la nostra. Però com sempre, no sabíem on estaven els materials. Finalment els vam trobar al menjador i vam començar a fer les nostres màscares i… quines màscares!!! Ens van quedar precioses, la veritat que som uns autèntics artistes i vam deixar volar la nostra imaginació!

Quan tots vam tenir les nostres màscares preparades vam fer una festa de màscares amb la música típica dels Balls de Venècia. Tot anava genial, quan de sobte, va entrar algú, que igual que nosaltres portava màscara… però qui era? No vam trigar en esbrinar-lo, ja que vam rebre un missatge de veu seu i ens explicava que era la Sharkana, una noia que volia aconseguir el treball que tenia en Fisher al New York Times i que necessitava la nostra ajuda perquè ell no se’n surtis amb els seus plans en aquest viatge. A més, va ens va agafar les nostres piràmides d’Egipte!

Al principi, la Sharkana ens va espantar una mica… però l’endemà vam tornar a rebre notícies d’ella i ens va retornar les nostres piràmides! A més, ens va deixar les seves màscares, màscares autèntiques venecianes! Ben mirat, després d’emprovar-nos les màscares, la Sharkana ja no ens feia tanta por.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El dijous ens tocava piscina, i amb tota la calor de la setmana ens venia molt i molt de gust. Com sempre ens ho hem passat genial fent fotos a l’aigua i jugant!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

I per acabar: excursió al MNAT (Museu Nacional Arqueològic de Tarragona):

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

En definitiva, ha estat una setmana fantàstica, rebreu més noticies la setmana vinent!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s