Segona setmana del grup de mitjans!

La segona setmana dels pirates del Mediterrani va estar plena de sorpreses!! Els nostres amics, els Germans Barbaroja, acompanyats d’un nou protagonista, que sembla ser, no ens ho posarà gaire fàcil per seguir el nostre viatge, van estar els encarregats de dirigir la nostra setmana!!

Dilluns ens vam aixecar amb molts energia!! Doncs, que bé!! Perquè en Simbad, un altre amic que ens hem trobat pel camí, ens va començar a explicar la seva historia… Però sabeu què?? No va acabar, i és per això que no ho vam dubtar i vam construir un vaixell on tots i totes puguem pujar per a continuar viatjant…. I quina feinada!!! Ens està quedant fantàstic!!

Dimarts ens ven endinsar a Grècia, però nos de qualsevol manera, sinó dedicant un dia sencer a aquesta ciutat!! Amb disfresses, corones, cançons i moltes més coses, ens ho vam passar genial!! Però no tot va ser tot tan fàcil com penseu… El material, ens ho havien amagat pel pati!!! Com els hi agrada a quests germans Barbaroja fer-nos treballar!!!

collage-2015-07-16

El dimecres tocava descansar i que millor manera que a la piscina!!! I sembla que el dia ens va respectar bastant, perquè encara que feia calor… No era com altres dies…
El dijous, ens vam dedicar a decorar la nostra sala i a acabar el vaixell per a poder continuar el viatge… Però, al arribar del pati, ens esperava una recepta típica de Grècia amb tots els ingredients per a fer-la! Així doncs, sense pensar-ho gaire, ens vam convertir en petits cuiners i cuineres grecs i vam crear el nostre propi gelat!!

2

I divendres al museu  nacional arqueològic de Tarragona va ser genial! Ens vam convertir en exploradors i ens vam endinsar en la Roma antiga… Potser era un somni per a la setmana vinent….
Què en penseu??

collage 4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s