Tercera setmana del grup de grans

Nova setmana, nova civilització! La tercera setmana vam viatjar en el temps cap a l’antiga Cartago. Els cartaginesos eren grans comerciants , però també eren gran guerrers. Per això, el dilluns ens vàrem elaborar unes armes que ens acompanyessin durant tota la setmana. Aprenem ràpid!1 2

El dimarts vam deixar la nostra set d’aventures cartagineses a un costat, ens vam ajuntar amb els nostres companys del Gras i Soler i  vam anar a fer una visita al Casal Jove. Els joves ens havien preparat tres parades de diversió: jocs amb la Wii, un taller de cuina i una tanda de jocs variats.

Va arribar l’equador de la setmana, el dimecres, i només arribar vam tornar a sortir direcció Parc del Torrents de darrere de l’Ajuntament. Teníem una activitat que ens faria  posar-nos en la pell del guerrers cartaginesos quan havien de planificar estratègies per guanyar guerres, sols que, en el nostre cas, havien d’aconseguir la bandera de l’equip contrari. Tota una aventura!

El dijous tocava descansar, i res millor que refrescar-nos a la piscina després de tot el calor de la setmana!

6

Finalment, el divendres   vam anar d’excursió a la platja, a gaudir de les onades, del sol… Després del remull, vàrem descansar i esmorzar sota l’ombra i vam jugar a uns jocs tranquils. En definitiva, un dia fantàstic!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s