Els menuts fent de les seves!

Ja tenim el recull de fotos de la setmana passada!

Dilluns els menuts, en arribar al casal, ens vam trobar amb en “Xiscu”, que havia vingut a explicar-nos què tal li anava la seva aventura. Ens explicà que després de voltar per tota la Mediterrània es trobava al Marroc, l’indret que tenia previst visitar durant aquesta setmana. Fins aquí tot bé, però quan ens va voler ensenyar unes fotos del que havia vist, s’adonà que li havien caigut! Què n’és de despistat en “Xiscu”! No vam pensar-nos-ho ni un moment i les vam cercar per tot el casal.

Dimarts tornar a fer anglès:

“We learnt the song “Walking, walking” and we enjoyed practicing it on the tightrope! It was such fun trying not to move when the monitors tickled us! Then we made the bottom of the sea on a plastic plate and we took it home! It had 5 little fish in it!”

Vam aprendre la cançó “Walking, walking” i vam gaudir molt  practicant-la en la corda fluixa! Va ser molt divertit no moure’ns quan els monitors ens feien pessigolles! Després vam fer el fons del mar en un plat de plàstic i ens ho vam portar a casa! Tenia 5 peixets dins!

Més tard, com a recompensa de la feina ben feta vam veure una peli tots junts.

Dimecres…piscina!!!
Dijous en “Xiscu” ens va explicar per carta que al Marroc és tradició de fer fang, així que cadascun dels menuts i de les menudes vam dissenyar la seva figureta de fang, sembla que els hi va agradar molt!! Un cop seques, les vam pintar de tots colors. I després d’un dia de manualitats ben dur… Una estona de mànega ben refrescant!!
I divendres… Excursió a la granja! Un cop esmorzats, els menuts vam fer una visita per la granja, on vam veure molts i molts animals. Primer la vaca Ramona, les cabres i les ovelles, després els galls i les gallines que hi eren al costat dels porcs. Tot seguit, ens vam apropar a l’estable i allà vam veure uns cavalls que corrien molt ràpid, fins i tot, vam donar una volteta sobre els cavalls més petits! I, per últim, vam aprendre com era planten les hortalisses tot plantant el nostre enciam.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s