L’artista Calista ens proposa treballar la música (MENUTS)

La setmana passada els menuts vam començar realitzant un seguit de proves que ens van portar fins a les maletes de la Calista, on vam trobar un vídeo de la nostra amiga artista explicant-nos que els propers dies ens centraríem en la vessant d’art referida a la música, és a dir, que cantaríem, ballaríem i tocaríem instruments, entre d’altres activitats.

IMG-20160716-WA0005

El grup dels Pintors i Pintores i els Antoni Tàpies estaven tant contents amb aquesta notícia que ho van celebrar ballant tots plegats algunes de les cançons del moment!

Dimarts també va ser un dia emocionant; quan la Carmen tot just acabava d’explicar-nos un conte en anglès, van picar a la porta de la classe. Tothom esperava trobar a la Calista però aquest cop va aparèixer algú molt diferent. Era un científic amant de l’ordre i la uniformitat a qui no li agradaven les idees innovadores i detestava la creativitat. Va intentar convertir-nos en nens i nenes iguals, amb les mateixes idees, la mateixa roba, pentinat i manera de parlar, però com bons artistes no li vam fer cas.

 

Dimecres vam aprendre una forma molt divertida de cantar i ballar La Masovera i vam fabricar maraques que ens van servir per posar més ritme encara a totes les cançons que després vam interpretar.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Com cada dijous, vam començar el matí gaudint d’una estona de piscina, i en arribar a l’escola, els pintors i pintores i els Antoni Tàpies ens vam reunir a la sala de psicomotricitat per mostrar les actuacions que havíem estat preparant durant aquesta última setmana, davant d’un jurat inigualable (la Calista i el senyor científic). Tan bones van ser les nostres interpretacions i balls que vam convèncer al científic que la creativitat en la música no estava tant malament, fins i tot es va animar a ballar l’Aserejé amb la nostra amiga artista!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Per acabar la setmana vam anar a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues, on l’Ós mandrós ens va explicar un munt de contes que ens van agradar moltíssim!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s