Sense notícies de la PI… (MITJANS)

La setmana passada vam estar molt intrigats. La nostra amiga Pi sembla que va estar molt ocupada, perquè no vam tenir gaires notícies d’ella. Tan sols uns símbols Pi i un escrit a la pissarra de la nostra sala. On serà? Estarà bé?

Per això ens vam organitzar com un gran equip que som i vam estar treballant en algunes coses que millor no us expliquem… si us diem tot el que fem aleshores no tindrà gràcia, no? Només us expliquem que vam conèixer diverses disciplines de la música i la dansa. Ja sabem que és un Lipdub o una Flashmob i ens va sorprendre tot el que les persones de manera organitzada poden arribar a fer…

I com que la setmana passada vam estar endinsats en el món de la música, no hi havia una millor manera per tancar la setmana que anant d’excursió al museu de la música, on la María José, una monitora molt divertida, ens va explicar moltes coses i ens va ensenyar alguns instruments que no coneixíem i que estan endollats, com ara el Theremin i el Meiki Meiki que de manera connectada a nosaltres a través d’uns cables fa que nosaltres mateixos siguem l’instrument. Tots vam poder experimentar amb ells i veure com funcionen. Va estar genial!!

A més, la pluja no va poder amb nosaltres… vam tornar cap al casal i després de dinar tots plegats vam veure una pel·lícula molt divertida.
També va ser un dia agredolç, ja que alguns companys/es i alguns monitors com el David o el Dani, ja marxaven del casal. Així doncs, el dia va acabar amb moltes abraçades i petons per acomiadar-nos fins l’any vinent!! Companys/es us trobarem molt a faltar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s