Les fotos del casal!!!

Després de fotos amunt i fotos avall us deixem el recull del que ha estat el Casal d’Estiu del Gras i Soler 2016! Hem muntat una única entrada amb informació de tots els grups. Com no podia ser d’una altra manera, comencem pels MENUTS I MENUDES:

1a setmana

Tot va començar un dilluns 27 de juny. Vam donar la benvinguda al casal fent jocs de coneixença, jugant amb l’aigua i creant petites obres d’art. Divendres vam anar amb els PETITS al Folch i Torres, on vam fer una amb bombolles de sabó gegants.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

2a setmana

En marxar els mestres de l’escola vam poder fer servir les aules i deixar-les al nostre gust. Vam fer els nostres penjadors i dividir-nos en dos grups, érem una bona colla! Dilluns mateix vam rebre la visita del Doctor Banana, un científic molt esbojarrat que volia convertir-nos en artistes experimentals. No es va deixar veure gaire, però ens va deixar una carta amb instruccions sobre un dels seus experiments… Vam pintar, ratllar, esquitxar i dibuixar de moltes maneres i amb diversos materials. Mica en mica, ens anàvem fent artistes! Divendres vam marxar a l’Auditori de Barcelona, on vam conèixer tota mena d’instruments i vam poder tocar la guitarra elèctrica, el violoncel, el piano…

3a setmana

La tercera setmana ens vam endinsar en el món del cinema i del teatre. Per començar, vam gaudir d’un fantàstic film: “Cómo entrenar a tu dragón”. Ens va encantar! Un cop agafades les idees vam voler realitzar una sessió de maquillatge per sentir-nos actors i disfressar-nos. També vam fer unes titelles per experimentar com es realitzaven abans els dibuix animats. Finalment, vam treballar el conte de “El Monstre dels Colors” i vam fer titelles per expressar les nostres emocions.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

4a setmana

La quarta setmana volíem endinsar-nos en el món de la música, la dansa i la escultura.

Vam jugar al joc de les cadires ballant al ritme de la música i vam jugar al “Just Dance” per entrenar les nostres habilitats com a bons ballarins. Vam escoltar unes cançons de diferents estils i vam dibuixar el que ens transmetia la cançó. Vam experimentar amb fang, com fan els escultors professionals, vam jugar a un bingo amb instruments de música. Finalment, vam fer una gimkana amb jocs d’aigua i proves i vam guanyar les peces d’un trencaclosques.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

I ara seguim amb el grup dels PETITS i les PETITES:

1a setmana

Vam començar el casal plens d’energia, amb ganes de jugar i passar-ho d’allò més bé! Els primers dies vam fer molt de grup, fent jocs de coneixença i explorant les nostres habilitats artístiques. També vam estrenar la piscina amb moltes ganes! I divendres vam marxar d’excursió amb al Folch i Torres a jugar amb bombolles de sabó gegants (podeu veure les nostres fotos juntament amb les dels Menuts perquè anàvem tots junts).

2a setmana

Primer de tot vam decidir posar nom al nostre grup per tal de fer “pinya” i l’escollit va ser “Els Experts del Món”. Durant la setmana teníem com a objectiu experimentar amb el nostre cos. Vam dibuixar les siluetes dels companys/es i després vam pintar les formes que havíem anat creant entre totes elles.

foto 1bFoto 1Foto 1a

Dimarts, ens vam convertir en escultors. Per parelles vam representar amb fang la posició del cos que havia escollit l’altre company i que havia d’aguantar com una estàtua! No us imagineu com vam riure!!

Foto 2bFoto 2cFoto 2a

Dimecres va ser el dia de piscina, necessitàvem un “chapuzón” per refrescar les idees, ens ho vam passar genial!

foto 3a

Dijous vam fer una estoneta de jocs en anglès. Més tard i amb la companyia de la Paula (la monitora d’anglès) vam experimentar amb pintura i amb el nostre cos, però aquesta vegada va ser el torn dels peus, així que al ritme de la música i amb els peus plens de pintura, vam ballar sobre mural i vam deixar les petjades de la nostra dansa!

I per acabar la setmana l’excursió que vam fer al Museu Agbar ens va encantar. Vam començar jugant a “xip-xap” que eren diferents propostes de joc per equips i  a totes elles l’aigua hi era moooolt present! També, després d’esmorzar vam fer una ludoteca d’aigual on també hi havia diferents espais amb molts materials per poder jugar amb l’aigua. Per acabar el dia va manar a dinar tots junts al Parc de Can Mercader, on vam poder gaudir d’una estona de joc lliure.

Com veieu poc a poc ens vam anar convertint en uns artistes experts!

3a setmana

Dilluns vam rebre una carta d’un noi que es diu ARTISTINO, on ens va demanar que l’ajudéssim a poder descobrir en què vol dir ser “expert”, per això ens ha donat unes targetes on marcarem el treball fet amb uns segells. Després ens vam posar a treballar en la creació dels nostres propis contes.

Sin títuloaddsavssvadfda

Dimarts vam aprofitar el bon dia i vam anar al parc del Pou d’en Fèlix on vam fer un bonics dibuixos dels paisatges i vam jugar molt. Després vam tornar al casal on vam gaudir d’un gran pastís de part del Nikolai, ja que era el seu aniversari!

11

Dijous vam fer les nostres idees realitat i vam crear diferents maquetes! A través dels materials reciclats que vam anar portant hem aconseguit fer diferents construccions!

141213

El divendres vam anar de excursió a la biblioteca d’Esplugues on el contacontes “Ós mandrós” ens va explicar 4 contes molt divertits. Després del conte conte vam poder gaudir de la biblioteca, ja que ens van deixar estar una estona en la aula d’infantil!

15161718

4a setmana

Aquesta setmana hem continuat millorant com artistes!

Hem estat finalitzant els projectes que teníem per acabar, com els contes i les escultures amb material reciclat que vam començar la setmana passada.  Ens han quedat unes veritables obres d’art, amb les que estem gaudint moltíssim fent-les! Després del pati vam relaxar-nos fent uns Mandalas.

 

Dimecres de piscina va ser molt refrescant i ens ho vam passar genial com sempre.

IMG_3742

IMG_3787

El dijous, a l’estona d’anglès, vam jugar a un bingo musical! Havíem d’anar posant un galet als instruments que anaven sortint i que la Paula ens deia en anglès! Va ser tant divertit que no volíem parar de jugar!

El divendres a l’excursió ens vam convertir en investigadors per trobar els instruments que la noia del museu ens deia. Ens va encantar descobrir instruments que no coneixíem i a més veure els coneguts però moooolt antics. Després d’esmorzar vam aprofitar per jugar a fora una estona, però la tempesta ens va fer tornar a l’escola i vam aprofitar per veure tots junts una pel·lícula!

Aquesta setmana no hem rebut notícies de l’Artistino …perquè sembla que estem massa neguitosos…esperem saber alguna cosa d’ell la propera setmana!

Deixem aquí els petitons i passem al grup dels MITJANS! O també coneguts com “La Pandilla dels Churris (raperos)”

1a setmana

Primer dia de casal, final d’escola, nervis per conèixer als nous companys de casal… Vam estar fent jocs per tal de conèixer amb qui passaríem la resta del juliol i ens ho vam passar super bé !! La nostra excursió va ser al Museu dels Invents de Barcelona!!! Allà vam descobrir que no podem deixar les idees al cap, hem d’explicar tot allò que creiem possible.

IMG_20160627_115502IMG_20160627_122056IMG_20160628_093723IMG_20160628_094410

2a setmana

Entrem al centre d’interès del casal: els artistes. Fem tot tipus d’activitats on poder descobrir l’artista que tenim a dins. Juguem amb la pintura i les seves textures, ens queden uns murals molt i molt interessants. Aquella sortida vam fer “kapla”, on vam poder crear amb petites fustes uns grans animals. Les fotos ho demostren tot!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Error
Aquest vídeo no existeix

3a setmana

Continuem jugant amb l’art, aquest cop treballem també la narrativa i ens convertim en autors de teatre. Fem de guionistes, actors i estudiem tot allò que es fa en el procés de creació. Ens van sortir uns guions que molts actors de Hollywood voldrien interpretar! L’excursió va ser a les tirolines!!! Només cal veure les fotos per veure tot el que que vam gaudir allà.

 

4a setmana

Juguem amb més materials, fem paper i ens convertim en escultors. El dia de cloenda podreu veure alguns exemples de les nostres creacions. Aquella sortida va ser al Museu de la Música de Barcelona. Va ser increïble! Vam poder veure molts i molts instruments, vam poder tocar-ne algun de molt estrany i fins i tot ens vam convertir en instruments!

IMG_3099IMG_3102IMG_3103

5a setmana

El casal ja arriba al seu final, no tenim moltes ganes perquè cada dia és una nova experiència que ens agrada compartir … però estem contents perquè tenim els moments que hem compartit i rigut. Aquesta setmana hem preparat una obra, ens hem maquillat i també hem preparat la cloenda que estem ansiosos per poder mostrar-vos. Amb això el grup de mitjans us desitgem un bon estiuuu!!!!

A continuació entre en escena el grup dels GRANS:

1a setmana

Com no podia ser d’una altra manera vam encetar el casal amb molta il·lusió i ganes de divertir-nos! Entre tots vam escollir un nom de grup: “The Motivados”.

Sergi 001.jpg

2a setmana

Sergi 002

3a setmana

FangPlatja

4a setmana

5a setmana

IMG_3791IMG_3792Pagina interiorportada y contraIMG_3790

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s