Els Mitjans i les Mitjanes comencem el Casal d’Estiu!!!

Aquesta setmana la vam començar amb força! Els primers dies tocava conèixer-nos i conèixer quin seria el tema i el motor del casal: La història i la cultura de Catalunya. Només arribar, el dilluns, vam rebre una carta de la Mercè Rodoreda, que ens escribia des del passat per a complir una missió: construir una màquina del temps per a poder viatjar per la història i conèixer una mica millor les tradicions i la cultura.Vam posar-nos-hi amb molta il·lusió i, per grups, vam crear l’estructura de la màquina, botons i palanques, rellotges i totes les aplicacions i gadjets necessaris per a que no li falti de res.

Aquesta setmana hem d’acabar-la i esperem tornar a tenir notícies de la Mercè… a veure com hem d’ulitzar-la i pensar fins on volem viatjar amb ella i què volem descobrir i investigar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s