BUSCANT EN PATUFET (menuts)

Hola famílies dels menuts i menudes! Sóc la Teresa, la mare del Patufet.

Ja us hauran explicat els vostres fills i filles que fa uns dies vaig perdre en Patufet en una excursió a la muntanya. Com no sabia on buscar-lo, vaig anar a l’escola Folch i Torres a demanar ajuda.

Uns nens i nenes molt eixerits em van rebre dimarts al matí en una de les classes. Els vaig explicar què havia passat i em van prometre que m’ajudarien.

Des d’aleshores m’han comentat que han fet  un munt de dibuixos del meu fill per recordar com és i poder trobar-lo abans. Aquests menuts i menudes s’han dividit en dos grups i cada grup s’ha posat un nom relacionat amb el conte del Patufet per tal que cada vegada que els cridin, ell els escolti i s’apropi. Ara són “LES COLS” i “ELS BOTIGUERS”. Què espavilats són aquests nens i nenes! En agraïment els hi vaig enviar unes monedetes amb les seves cares.

Dimecres van passar un gran matí a la piscina, banyant-se i jugant a l’aigua, però ni tan sols allà es van oblidar d’ajudar-me. Vaig escoltar com cridaven al Patufet pels carrers d’Esplugues.

El dijous van rebre una carta del meu petit. El pobre deia que no sabia on estava però que podia veure castells de persones des d’allà. Els botiguers i les cols van endevinar que eren castellers i van aprendre curiositats sobre ells. Després van fer el seu propi casteller amb rotllos de cartró, que espero que m’ensenyin en la meva propera visita.

FOTO 5

Cansats de tant ajudar-me, van acabar el dia fent jocs d’aigua.

El divendres van anar d’excursió al CaixaFòrum, a veure una actuació de pallassos. Uns amics meus de Barcelona em van explicar que allà també els van sentir cridar el Patufet i cantar la seva cançó, i que van trobar les seves monedetes!

Espero que la setmana vinent em segueixin ajudant tant com aquesta.

Atentament,

Teresa

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s