Menudes i menuts

El dilluns amb moltes ganes i il·lusió, els menuts i  menudes vam donar la benvinguda al casal d’estiu! Com que som una bona colla ens hem dividit en dos grups: Els Botiguers i Les Monedes!

Aquesta primera setmana ens hem centrat a conèixer el nostre grup i el funcionament del casal.

Sin título.png

2.png

3.png

A més, el dimarts vam rebre la visita de la mare del Patufet! Estava molt angoixada perquè no sabia on estava el seu fill, i com a conseqüència, ens va demanar si li podíem ajudar a trobar el seu fillet tan menut i petitó. Nosaltres ens vam comprometre a ajudar-la, i el dimecres vam treballar el conte de El Patufet.

4.png

5.png

El dijous, després d’un gran dia de piscina, en arribar al casal vam rebre una carta del Patufet. La carta deia que es trobava en un lloc on hi havia gent amb els cabells rinxolats i amb nassos de colors… on podria ser?

6.png

7.png

Però nosaltres no vam saber on es trobava el Patufet fins al divendres a l’excursió a Caixa Fòrum, en la qual després de gaudir d’un espectacle del Pianissimo Circus (amb una pallassa una mica maldestre i un pianista massa correcte que ens van fer petar de riure i ens van deixar bocabadats amb un munt de trucs de màgia amb música com: malabars, plats volant sobre paraigües, bombolles de sabó que surten d’un saxòfon…), al parc de Montjuïc vam trobar la barretina del Patufet. Aleshores vam descobrir que el Patufet va anar a veure el mateix espectacle que nosaltres i es trobava a Barcelona.

8.png

9.png

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s