Mandonguilles i patates fregides, un lladre, la policia… i molt més!

Hola famílies! Com esteu? Nosaltres molt bé, amb una setmana ben carregada d’activitats, nous companys i companyes i alguns misteris.

Dilluns vam rebre un altre cop el farcell ple de coses amb una nota del Quim que ens explicava que estava per Barcelona i que li havia encantat un artista que coneixem molt bé, Miró. Ens va proposar aprofitar el nostre talent i la nostra creativitat per fer els nostres noms i els noms del grup amb lletres a l’estil Miró. Dit i fet! També vam poder veure de ben a prop com el grup de grans, els “Gallos”, llençaven els seus coets. Va ser molt guai!

Dimarts vam començar el dia fent uns fòssils marins, ja que el Quim, que viu a l’interior, no està acostumat a veure’n i va dir que li van impactar molt. Ens van quedar molt bé! Però ep, això no és tot! Després d’esmorzar (que amb tanta cosa a fer hem d’agafar forces) la Sara ens va entregar una carta de la policia on ens deia que la inspectora Regina ens estava vigilant i que havíem de deixar de fer cas al Quim, que si és un lladregot que fa temps que porta perseguint, que si deixem d’intentar ser artistes… I que si no deixàvem de fer-li cas, hauria de venir ella en persona. Ens vam quedar sense paraules, però vam posar-nos d’acord i vam decidir donar una oportunitat al Quim perquè s’expliqués i saber la seva versió, que això de només escoltar a una persona no ajuda.

Dimecres vam tornar a anar a la piscina i, com sempre, vam gaudir d’una bona remullada.

Dijous vam trobar el casal ple de cartells de “Es busca: Quim”, posats per la policia, però també ens va arribar una carta del Quim on ens explicava que ell no era tal i com deia la inspectora Regina, que ell volia que tot el que fos cultura pogués ser compartit i no quedar-se rere uns vidres al museu, per això compartia tot amb nosaltres. Ens va proposar que féssim unes xemeneies com les que feia Gaudí aprofitant els rotllos de paper que teníem. I així ho vam fer.

A més, la Laura ens va portar uns jocs molt divertits basats en indrets coneguts de Barcelona, com Montjuïc o Sagrada Família, on vam haver de transvasar aigua com a les fonts de Montjuïc o construir amb escuradents com si fóssim arquitectes, com Gaudí.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Divendres va arribar el dia de la excursió que molts esperàvem, anar a la Granja Aventura Park de Terrassa! Vam poder passar un dia genial entre animals de granja, espais d’aventura i els companys i companyes del casal del Gras i Soler. Va ser un dia esgotador, però ens ho vam passar pipa i va valdre la pena.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s