2ª SETMANA DELS RODAMONS AL CASAL D’ESTIU

¡AL AGUA PATO!

Els més menuts hem gaudit tant divendres passat  com dilluns de les aigües de la piscina Baronda amb molta diversió. Hem jugat i ens hem banyat amb els nostres companys i monitores. Tenim ganes que arribi dilluns que ve per repetir!

Aquí teniu les cares de gaudi dels vostres fills:

pf_1500055933.jpg

A més a més després del bany sempre anem al parc a esmorzar en una rotllana, que ja sabem fer súper bé. Després d’haver acabat tots plegats anem a jugar amb els gronxadors, el tobogan, el balancí i la sorra. Per això arribem esgotats! No parem i ens ho passem genial!

 

ENS VISITA EN RODAMÓN

Què inesperada la visita d’en Rodamón! Ens ha fet molta il·lusió! Ha vingut a explicar-nos que el divendres anirem a una platja i que ell estarà voltant per Girona durant aquest dies i que si ens portem bé ens deixarà la peça per completar el nostre mapa de Catalunya. Ja tenim Barcelona. Ara hem de ser bons i estar atens per trobar la següent: GIRONA.

A més a més, se’n recordat de l’aniversari de dos menuts, i hem fet la celebració tots plegats. Aquest Rodamón ho sap tot, és màgic.

Finalment ens ha explicat una història: “El monstre de Banyoles” . Un monstre carnívor que es va convertir en vegetarià. És per això que hem fet unes titelles del monstre i les hem fet anar a compàs amb la música d’aquesta gran història.

DSCN0447.JPG

 

LA PLATJA

Hem passat un dia de platja meravellós! Hem jugat amb la sorra i ens hem refrescat tots junts! Després hem dinat a la pineda i hem jugat a diferents jocs. I mentre estavem en plena acció hem trobat… una peça del mapa de Catalunya, tal com ens havia avisat en Rodamón!

 

FINS AVIAT FAMÍLIES!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s