Els Banana Show coneixem Girona

Ja ha finalitzat una altra setmana al Casal del Folch i Torres i com sempre, els Banana Show, el grup de mitjans, l’hem gaudit moltíssim, hem fet moltes activitats i passat moments amb els nostres companys/es i monitores.

El dilluns vam rebre un missatge del Derek a través de la nostra monitora d’anglès, la Laura. Era un e-mail on ens parlava d’una de les seves províncies preferides, Girona i per ensenyar-nos una mica d’ella ens enllaçava un vídeo a càmera ràpida on sortien unes imatges precioses i que van generar moltes preguntes. Us deixem el link del vídeo per si el voleu veure https://www.youtube.com/watch?v=lYD_wL2GOwE

Aquest mateix dia, vam fer una activitat genial, la qual vam dividir en dues parts. En una primera vam escriure a la pissarra de la nostra sala, quines conductes eren correctes o no correctes quan anem a la platja. La segona part consistia a fer petits grupets de 3 persones i triar una de les pràctiques. A continuació havíem de fer una petita representació teatral amb aquella pràctica però la cosa no quedava allà, ja que les representacions eren en anglès! Quina bona estoneta que vam passar tots/es junts/es. Us deixem dues mostres perquè pugueu comprovar que bé que ho vam fer!

El dimarts vam fer una activitat que ens va encantar, crear la nostra pròpia platja al pati del Folch i Torres. Ens vam dividir en dos grups i vam fer dos murals gegants amb guix d’una platja preciosa amb el mar, el cel, el sol, els animals marins i fins i tot, vaixells! Ens van quedar preciosos. Realment semblava de veritat! Ho vam completar amb petxines i joguines de platja com animalets de plàstic o cubells i pales. En acabar, vam córrer a posar-nos el nostre banyador i agafar la nostra tovallola per baixar a prendre el Sol i a jugar a la nostra platja. Genial!

Com cada dimecres, vam passar un matí fantàstic a la piscina amb els nostres companys/es i monitors/es. És un moment que gaudim molt perquè no solament ens refresquem sinó que compartim molts moments de joc amb companys/es d’altres grups.

IMG_2688IMG_2711IMG_2712IMG_2745

Com a novetat d’aquesta setmana, el dijous no va ser un dia qualsevol ja que vam marxar d’excursió a Catalunya en Miniatura! Ho vam passar molt bé a totes les activitats que vam fer. En primer lloc, vam anar a visitar el Parc de les Miniatures on vam poder veure figures tan maques com la muntanya de Montserrat, la Sagrada Família, el Pont del Diable o el Camp Nou però en petitet. Ens va encantar fer-nos fotos amb elles

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A continuació, vam poder pujar a un trenet que ens va passejar per tot el Parc de les Miniatures i les vam veure des d’amunt, va ser molt divertit!

Per acabar, va arribar aquell moment tant esperat, pujar al circuit de les tirolines. Ho vam fer genial i vam ser súper valents, però sobretot vam riure i gaudir moltíssim!

El divendres, per acabar la setmana vam anar a veure la nostra platja i ens vam quedar una mica tristos ja que no estava com l’havíem deixat, els murals del mar estaven molt arrugats i gairebé no quedava sorra. Aquesta experiència ens ha servit per fer una petita reflexió sobre la importància de tenir cura del medi que ens envolta i de que ho hem de cuidar entre tots i totes per a què tothom ho pugui gaudir.

Per acabar, vam anar amb el grup de Grans a veure una pel·lícula preciosa anomenada “La Princesa Mononoke”, una noia molt valenta que lluita per protegir el bosc on viu!

Foto 22

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s