Els GALLOS (grans)

Ja hem arribat a la quarta setmana del casal, i seguim fent un munt d’activitats relacionades amb la cultura Catalana!
Aquesta setmana hem estat per Girona, treballant la seva gastronomia i les seves tradicions.
És per això que vam decidir començar la setmana fent una visita al mercat, per comprar ingredients i poder fer una boníssima “Coca de recapte”.
Després vam presentar els nostres plats com si es tractés de grans xefs!

Dimarts ens vam trobar amb el grup de grans del Gras i Soler i vam fer una visita als Castellers, que ens van explicar com s’organitzaven i com es feien els castells. Després ens van portar al seu local d’assaig per tal que nosaltres mateixos poguéssim viure de primera mà el que era fer de casteller.

Dijous tocava sortida a Catalunya en miniatura, allà hem passejat per tota Barcelona, descobrint tots els seus edificis més emblemàtics, després hem fet un súper recorregut entre arbres i tirolines, i finalment, hem pujat al trenet que ens feia una volta pel parc. Un gran dia!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Divendres, després de passar un matí de jocs al pati, vam rebre un missatge d’en William, que ens va proposar de passar un dia més tranquil, descobrint alguna pel·lícula diferent per a tots. L’escollida va ser La princesa Mononoke, l’encarregada de tancar una setmana plena d’activitats i grans moments!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s