FESTA FINAL DE CASAL

La festa final de casal va ser molt emocionant!! Durant tot el matí menuts, petits, mitjans i grans van poder gaudir plegats, actuant davant de les famílies. El grup de mitjans, els viatgers i viatgeres, van dur a terme dues actuacions. Una d’elles representant la cançó de “color esperanza” i l’altra, en anglès la cançó “boom chica boom”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Com ja sabeu, els nens i nenes van estar practicant durant tota la setmana i, cal dir, que la representació que van fer va estar molt bé! Es notava que hi havia molt treball darrera…eiii, però per part de les monitores també! 🙂 A continuació us mostrem una sèrie d’imatges de la festa per a tots aquells que no vau poder assitir, i aquells que sí, pogueu recordar l’últim dia!

Fins aviat!!! 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s