Primera setmana al Lola Anglada!

PRIMERA SETMANA DELS MENUTS!

El primer dia de casal de menuts va estar replet de divertides activitats. A primera hora del matí, després de passar llista, vam fer diversos jocs de coneixença, ja que com és lògic no ens coneixíem tots. Una d’aquestes activitats va consistir a repartir als nens unes targetes on apareixia el nom d’un company i el personatge d’un conte, llavors cadascú li hauria d’entregar la seva targeta al nen que li corresponia i explicar quin personatge tenia.

El dimarts, després de passar llista, mentre estaven jugant a futbol amb les mans va aparèixer un home amb un munt de llibres… Ens va explicar que es deia Hèctor, que li agradava molt llegir i que li estaven desapareixent els llibres (estava molt trist). Aleshores, ens va preguntar si el podríem ajudar a buscar-los… per descomptat li vam dir que SII! Llavors ens va deixar uns llibres màgics per on es comunicaria amb nosaltres.

Per això, el primer que vam fer va ser dibuixar a l’Hèctor perquè no se’ns oblides de com era… portava un barret, barba, uns pantalons llargs…

Després del patí, amb el joc de les targetes del dia anterior, vam fer els dos grups i vam triar els nostres noms, seríem els “BUSCA CONTES” i les “LLETRES”.

Tot seguit, ens vam posar els banyadors i la crema solar per anar a la màniga.

L’endemà, després de jugar al director, quan vam anar a l’altra banda del pati ens vam trobar que en el llibre màgic l’Hèctor ens havia deixat el conte denominat: “Quina escombra més guapa!” i vàries varetes per pintar-les. Com ens va agradar aquest llibre i decorar les nostres pròpies varetes, ara podríem fer màgia!

Després del descans, vam jugar una miqueta al joc de la sabateta i, més tard, ens vam posar el banyador per anar a fer una ludoteca d’aigua on podríem jugar amb esponges, pistoles d’aigua, cubells, entre d’altres.

foto10.jpg

El dijous ja havia arribat, era el nostre dia de piscina i tots teníem moltes ganes d’anar. Abans d’entrar ens vam posar la crema solar i vam agafar la nostra tovallola per així no perdre temps de joc a l’aigua. Una vegada dins vam gaudir molt. Després vam anar al parc a esmorzar i a jugar una miqueta. Quan va arribar l’hora, vam anar fins a la parada del tram… va ser tota una aventura! Un cop al casal vam jugar una estona amb els blocs de construccions, ja que estàvem molt cansats.

Per fi havia arribat el divendres, ens anàvem al parc de Malgrat de Mar. A l’anada ens ho vam passar molt bé perquè vam cantar, parlar amb els companys dels costats… però quan vam arribar quina sorpresa! Estaven filmant una pel·lícula i el parc estava tancat. Aleshores, vam baixar de l’autocar i vam començar a esmorzar, ja que teníem molta gana. A continuació, vam anar a fer pipis i vam tornar a agafar l’autocar per anar cap al parc de Can Mercader. Allà vam dinar i jugar una estona. De sobte, l’Hèctor li va enviar un missatge a una monitora que li explicava que s’havia assabentat del que ens havia passat a l’excursió i ens proposava buscar dos follets que estaven amagats pel parc. Un cop els tinguéssim, hauríem d’anar a la porta del parc perquè n’hi havia una sorpresa… eren uns passaports que ens serviria per anotar totes aquelles coses importants que fem durant la setmana.

foto14.jpg

LA PRIMERA SETMANA DELS PETITS

Aquesta setmana el grup de petits hem començat amb moltíssimes ganes el casal! Sota els noms de Futbolcocos i The Eye of the Tiger ens hem endinsat de ple en els contes, amb personatges tan graciosos com l’Arthur, que va venir a parlar-nos del seu conte preferit. També hem gaudit d’activitats d’aigua, d’un matí molt refrescant a la piscina i d’una excursió a un castell impresionant! Al casal hem aprofitat per pintar, jugar, correr i conèixer als companys i companyes amb els que compartirem el casal. Ja veurem que ens depara la setmana que ve!

PRIMERA SETMANA DELS MITJANS

Hola famílies! Ja ha passat la primera setmana de casal i, com cada any, us explicarem tot el que hem fet, que no ha estat poc.
Dilluns vam començar a conèixer les companyes i els companys del grup, les monitores i vam gaudir d’un dia de jocs. I no ens oblidem dels jocs amb la mànega.
Dimarts vam arribar amb ganes de gaudir tant o més que l’anterior, i així va ser. A més, vam trobar molts cartells on posava que es prohibien els jocs, però no teníem molt clar què o qui els havia penjat… Però no ens vam amoïnar gaire, ja que havíem de fer la nostra bandera i pensar el nostre nom de grup. I després d’una bona estona de creativitat i imaginació al poder, vam decidir que seríem… SUPERGELATS!!! Un nom ben refrescant, oi?
Dimecres ens va arribar una pila de còmics amb una nota firmada per la Capitana Xancleta, una noia molt aficionada als còmics que ens demanava ajuda perquè un grup de gent estava robant i cremant llibres i còmics. Així ho vam fer i ens vam posar mans a l’obra per crear els nostres propis còmics de superheroïnes i superherois. Els resultats han estat… SUPER!!! Però haurem de vigilar amb aquesta colla que vol acabar amb els llibres.
Dijous vam gaudir d’un gran dia de piscina. Vam poder esquitxar, saltar, nedar, bussejar… Un matí d’allò més refrescant.
Per fi va arribar divendres, dia d’excursió. El grup dels i les Supergelats vam anar al Bosc Vertical de Mataró on vam gaudir de l’espai natural per jugar i vam superar les nostres pors a les altures pujant als arbres i llençant-nos en tirolina.
Ja veieu que no hem parat de fer coses. Esperem que les següents setmanes siguin tant emocionants com aquesta. Fins la propera!!!

PRIMERA SETMANA DELS GRANS

Aquesta setmana ja hem començat el casal d’estiu i no ha estat exempt de mil activitats. De fet, hem estat en contacte amb el clàssic personatge de la “princesa”, però no, no us penseu que era feliç i menjava perdius! Tot el contrari, estava cansada d’haver de ser sempre rescatada per un príncep blau amb somriure profident.
Per això i plantejant com podríem canviar els rols en aquests contes clàssics ens hem endinsat en representar-los modificant el que ens vingués de gust! I ai, si poguéssiu veure les històries que han sortit: caputxetes demanant al caçador que no la rescates que ja s’encarregava ella, grups de fades que ajudaven a altres personatges a desfer-se d’encanteris o Blancaneus i Belles dorments canviant tota la història de cap i peus!

També i amb mil activitats de per mig hem anat al bosc vertical on hem pogut gaudir d’un dia d’aventura on no podien faltar tirolines i un munt de riures.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s