2na setmana dels “TOAS”

La segona setmana de casal ha estat molt refrescant! Vam començar amb bon peu anant a la piscina, que be ens ho passem jugant tots junts!

 

Dimarts ens va visitar la Celesta, missatgera de la tribu dels llibres, i ens va entregar una sabata de ballet. Comencem a lligar nussos, ens sembla que haurem de coneixer la fabulosa historia de Billy Elliot per poder avançar i formar part de la tribu!

Dimecres vam començar a veure Billy Elliot, i la historia ens ha captivat a tots, que dur és que no et deixin ser qui vols ser! Desprès una gimcana d’aigua divertidíssima; Pica-Manega, Globador, Passar el Got… Vam acabar tots ben xops!

Dijous vam jugar moltíssim, vam acabar de veure la pel•lícula… Per cert “Molt TOP” i vam gaudir ballant i remollant-nos per passar la caloreta.

Per acabar la setmana de la millor manera, vam anar a la Platja de Vilanova! Vam jugar tots plegats, rient fent tonterías dins l’aigua i gaudint d’un dia fabulós. Que bé ens ho vam passar. Vam descobrir un vaixell pirata i vam inventar-nos mil i una històries allà a sobre.

No us perdeu la propera entrada i descobrireu molt i molt més!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s