Menuts i contes d’aventures!

Aquesta setmana el grup de menuts ha pogut gaudir de diferents contes que ens han portat a aventures fascinants!

En primer lloc, el dilluns ens va arribar per part de l’Hector el Peix Irisat. Aquest conte ens va encantar pel seu fantàstic protagonista i posteriorment, vam simular un petit mar en ampolles de plàstic.

El dimarts, l’aventura anava de pirates. “El capità Jan i els pirates” va ser el conte que ens va portar a poder gaudir de tenir el nostre propi barret pirata, i d’un ball amb la cançó “els pirates amb un mocador al cap…”

Dimecres, degut a la calor i dels dies d’aventures que portàvem, vam gaudir d’una gimcana d’aigua amb tot d’esponges, globus, joguines i moooolta aigua. Dijous, de la mateixa manera, la piscina ens va dur un dia de joc i lleure que sempre ens encanta!

Per últim, la sopresa va ser divendres a l’excursió del Cosmocaixa. Vam anar al espai “toca toca” on allà hi ha diversos animals. Vam poguer tocar una granota, una estrella de Mar, un llangardaix… Va ser molt xulo! Una experiència que segur recordarem😊

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s