Primera setmana

Bon dia, famílies! Ja hem començat el casal d’estiu, que contentes que estem!
El primer dia vam fer jocs de coneixença com el pistoler, per poder conèixer a tots i totes les companyes i a les monitores del casal. Hem jugat també a la bomba i al futbol xinès. Com feia tanta calor, després del pati hem fet jocs d’aigua i mànega, ens encanta fer la remullada tots plegats!

Dimecres tocava piscina. De camí feia caloret, però un cop allà ens ho vam passar d’allò més bé jugant tots plegats i refrescant-nos. A més, teníem una càmera per fer fotos sota l’aigua i ens ha encantat l’experiència, segur que ho tornarem a repetir el pròxim dia. Un cop arribats al casal hem mirat vídeos del lloc on anirem d’excursió divendres.

Dijous al matí vam fer jocs al pati, com mata-conills o el pi. Després hem esmorzat i jugat amb els menuts amb racons diversos. I… SORPRESA! Quan hem arribat del pati ens hem trobat una carta d’una exploradora que es diu Jane Fox, que vol descobrir el món i ens demana ajuda per poder-ho fer amb ella. A la taula, ens ha deixat també uns avions perquè els pintem i fem penjadors per deixar les nostres coses durant el casal. A més, ens ha donat una pista d’on estava i hem hagut de fer amb plats de cartó l’Òpera de Sidney, ens ha quedat bonic, som uns artistes! Per últim hem pintat dos mapes del món, creiem que són per marcar els països que visitarem, ja us explicarem quan la Jane ens ho digui.

I últim dia de la setmana… Marxem d’excursió al CRAM (Fundació per a la conservació i recuperació d’animals marins). A l’autocar ens ho hem passat d’allò més bé, a tots els túnels cridàvem i parlàvem amb els nostres companys. Quan hem arribat, hem esmorzat a l’ombra, s’estava super bé perquè corria molt aire. Després ha vingut l’Alba, una monitora d’allà i hem anat a jugar. Havíem d’aconseguir 4 peces d’un mapa per poder anar a veure a les tortugues fent diverses activitats. La 1a d’elles havíem de col·locar amb imant a la paret les parts de la tortuga d’un en un i ho hem aconseguit. En 2 lloc, havíem de recordar que menjaven els 3 tipus de tortuga i en petits grups classificar-ho, també aconseguit. La 3a activitat consistia a poder ajudar a una tortuga que trobem a la platja i que té una ampolla de gasoil amb una corda al cos i plàstic a la boca, hem fet de veterinaris i hem salvat a la tortuga. Per últim havíem de classificar en gran grup les normes per anar a veure les tortugues…i, ja TENIM EL MAPA! En silenci i a poc a poc hem anat on estaven les tortugues recuperant-se i quina sorpresa quan en Casimiro (tortuga) ha vingut al vidre a veure’ns, que gran i bonic que és!

Ha sigut una setmana molt divertida, esperem que sigui la primera de moltes. Ja us explicarem les següents, molts petonets!

Petits i petites

P.D: JA TENIM NOM DE GRUP, COM HEM DE VIATJAR PEL MÓN SOM ELS VUELINGS !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s