Primera setmana mitjans Gras i Soler!

Hola famílies!!! Benvingudes a aquesta primera entrada del grup de mitjans… o millor dit, el grup dels Hackers!!! Sí, un nom ben original.

Aquesta setmana hem començat preparant-nos per a la volta al món que farem gràcies a l’ajuda de la Pepa Colomer, l’aviadora que ens ha proposat acompanyar-la. De moment hem entès que el món és un planeta com una pilota i, per tant, podem donar la volta al mapa… I hem fet el nostre propi mapa. Fixeu-vos, és curiós, oi?

Com que ha fet molta calor, hem gaudit de l’aigua per refrescar-nos tant a la mànega com a la piscina. Qualsevol ajuda és bona per passar la calor!!!

Divendres, per acabar la setmana, vam anar al Bounce Salting de Cornellà. Ens vam sentir com els cangurs que trobem a Austràlia. Va ser un dia esgotador de tant saltar, però ens ho vam passar d’allò més bé. I després vam gaudir del parc de Can Mercader, les vies del tren… un no parar, vaja!

Esperem que la setmana vinent estigui tan plena d’aventures com aquesta… Qui sap on anirà la Pepa Colomer i què ens ensenyarà? Estigueu atentes al blog per conèixer més coses d’aquest viatge!!! Fins aviat!

davdavdavdav

davIMG-20190629-WA0015IMG-20190629-WA0017davdav

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s