Segona setmana grans Gras i Soler

Benvolgudes famílies dels/les Lechus!!

Aquesta setmana hem guardat un trosset de la cultura d’Amèrica amb el cinema de Hollywood i la vestimenta i la dansa de Hawaii!!
Dilluns vam començar a crear unes càmeres de vídeo com les que fan servir a Hollywood. Dimarts, les vam acabar i a més, vam fer unes claquetes. També vam confeccionar uns collarets i unes faldilles hawaianes. Tot això fent un treball en cadena d’allò més organitzat!
Dimecres vam decidir inventar-nos un ball hawaià per poder gravar un videoclip entre tots i totes.
Dijous, ens ho vam passar genial a la piscina esquitxant-nos uns als altres… I quan vam arribar al casal vam assajar el ball que teníem preparat i finalment vam gravar un videoclip extraordinari!! En acabar, ens va arribar un missatge de la nostra científica, la Senyora X, demanant-nos, si us plau, que la setmana vinent guardéssim un trosset de cultura del continent asiàtic.
Per acabar la setmana ben animats i remullats, divendres vam anar a la platja de Castelldefels. Anàvem súper preparats amb para-sols, jocs de cartes, cometes, pales, pilotes… i ens ho hem passat d’allò més bé! Alguns i algunes han acabat tan cansats que fins i tot van prendre una petita migdiada al tren.

Us deixem unes fotos perquè veieu com hem gaudit aquesta setmana!

Una abraçada ben forta a totxs les famílies dels/les Lechus 🧡

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s