Segona setmana petits Gras i Soler

Hola aventurers!
Sembla mentida, però ja hem esgotat la segona setmana… Ens ho estem passant d’allò més bé! I és que aquesta ha sigut una setmana especialment divertida.
Dilluns vam rebre una carta de la Jane Fox que deia que havia anat amb els víkings i ens explicava tot el que hauríem de fer per tal de convertir-nos en bons víkings: havíem de ser forts, astuts, portar trenes, barba i tatuatges, navegar en vaixell i lluitar amb destrals. Així que dit i fet! Dimarts i dimecres vam fer vaixells i destrals i vam posar-los a prova amb una gimcana per determinar si seríem uns bons víkings. També ens vam fer trenes i tatuatges, encara que s’ens van esborrar una mica a la remullada… Però la Jane va dir que havíem aconseguit convertir-nos en víkings! Si no us ho creieu, mireu, mireu les fotos dels nostres vaixells i destrals i veureu com en som, de víkings!
Com cada dijous, vam anar a la piscina, i vam aprofitar per demostrar que als víkings ens encanta l’aigua i que sabem navegar amb vaixell i sense!
Finalment, vam acabar la setmana divendres al parc de Francesc Macià, a Malgrat de Mar. Ens ho vam passar súper bé tirant-nos a les tirolines i jugant a amagar-nos entre les escultures gegants. I, sabeu què? Entre els arbres del parc vam trobar un altre missatge de la Jane Fox. Resulta que ja ha deixat als víkings i ara passava per Malgrat de Mar just abans de marxar cap a Amèrica… A veure què ens explica la setmana que ve!
 
Salutacions vikingues!
WhatsApp Image 2019-07-08 at 21.18.03 (1)WhatsApp Image 2019-07-08 at 21.18.05WhatsApp Image 2019-07-08 at 21.18.05 (1)WhatsApp Image 2019-07-08 at 21.18.04 (7)WhatsApp Image 2019-07-08 at 21.18.04 (1)WhatsApp Image 2019-07-08 at 21.18.03 (5)WhatsApp Image 2019-07-08 at 21.18.03 (4)

One thought on “Segona setmana petits Gras i Soler”

  1. Hola todos los monitos y niños/as hoy se acaba casal d’estiu yo el Xavier ibor Blàzquez voy encha de menos soy unico casal d’estiu me dar abrazo los niños/as mi estoy me hacer fèliz y ohora mismo estoy escriure este mensajer estoy llorado. Bona estiu y hasta años que viene.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s