3… 2… 1… Acció!

Aquesta setmana els grans van començar, com cada dilluns, fent activitat en anglès a través de cançons. Ahir dimarts van començar a treballar en un escenari per rodar una sèrie de petits curts mitjançant la tècnica de l’Stopmotion. Us deixem unes fotos:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La tècnica de l’Stopmotion consisteix en fer una seqüència en moviment mitjançant la pressa de nombroses fotografies i passant-les mooolt ràpidament. Avui els grans han fet una prova per veure com funciona i aquí teniu el resultat 😉

Error
Aquest vídeo no existeix

 

 

Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s