Els grans ja són aquí!

Durant la setmana passada el grup de grans va rebre una carta de Berta Balcázar, la neboda dels fundadors dels estudis cinematogràfics “Esplugues City”. Mitjançant la seva ajuda van poder conèixer una mica la història d’aquest fet singular del nostre poble i ens va proposar una gincama per esbrinar l’indret exacte on abans hi havia el poblat per a les pel·lícules del western. El passat dijous va ploure i no vam poden anar a piscina, així que vam gaudir d’un dia de jocs d’interior.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s