Els menuts fan un càsting!

La setmana passada el Woody Ulleres ens va explicar que per fer la nostra pel·lícula, no només necessitem tenir un escenari, sinó que també han d’haver-hi uns personatges.

Així doncs, a través de dos contes clàssics (La Caputxeta Vermella i Els tres porquets) ens vam endinsar en el món dels personatges.

A partir d’aquí hem continuat aprenent coses sobre els personatges que poden aparèixer als contes i a les pel·lícules i ara sabem que podem trobar-ne de tres tipus: protagonista, antagonista i personatges secundaris.

En Woody també ens va proposar una gimcana ben difícil a la qual vam anar trobant diferents sobres plens de personatges de pel·lícules i de contes. I sabeu què? Vam ser capaços de classificar-los tots! A més, també vam trobar els personatges per la nostra pel·lícula.

Hem decidit que els protagonistes seran la Princesa i el Rei, l’antagonista el Drac i els personatges secundaris la gent del poble i el Cavaller. Teniu ganes de veure la nostra pel·lícula, oi? Doncs aviat  tindreu més notícies! Només podem avançar-vos que… ja tenim títol!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s