Els menuts s’ho passen d’allò més bé!

Els menuts aquesta setmana hem fet moltíssimes coses! En Woody Ulleres ens va explicar que la música és molt important a l’hora de fer una pel·lícula, i ens va proposar d’escoltar algunes bandes sonores i dibuixar el que aquestes ens transmetien: alegria, tristor, por, amor…. I així hem après que la música d’una pel·lícula ens diu moltes coses dels seus personatges i del que en ella hi passa… Quina música podríem posar nosaltres a la nostra peli? Vam fer-ho tan bé que després vam poder veure una pel·lícula!

En Woody Ulleres estava tan engrescat que fins i tot ens va preparar una Gimcana de Sons, ens ho vam passar d’allò més bé jugant al joc de les parelles musical, fent cadena de sons, imitant a moltíssims animals i jugant també a un Bingo musical. Vam aconseguir  superar totes les proves!

Encara vam tenir prou temps per decorar unes claquetes que el nostre amic director ens va regalar i dins hi vam guardar una foto de grup molt divertida. En acabar vam aprofitar per pintar les flors de ceràmica que vam fer divendres passat a la Terrisseria! Mireu que boniques han quedat!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El divendres vam anar d’excursió al CRAM, el Centre de Recuperació d’Animals Marins, al Prat de Llobregat. Ens van explicar que allà porten als animals de la fauna marina que estan malalts i un cop els han curat i cuidat… els tornen a deixar al seu hàbitat natural. Vam poder veure lo perillosos que són els hams, i també com curen a les tortugues que sense voler se’ls empassen! Ens vam conscienciar molt de la importància de tenir cura el nostre entorn. També vam poder veure a algunes tortugues i aus que s’estaven recuperant, i va ser d’allò més emocionant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s