Comença el rodatge

La setmana passada els menuts i les menudes vam estar molt i molt enfeinats. Voleu saber què vam fer? Doncs bé, el dilluns, ens va venir a visitar en Woody Ulleres i ens va explicar que ja estàvem preparats per començar a rodar la nostra pel·lícula, però que com era una mica despistat no es recordava on havia guardat les coses que necessitàvem per gravar: la càmera, les disfresses, el megàfon, la claqueta, el maquillatge i els escenaris. Així que vam haver d’anar al parc d’en Pou d’en Fèlix a buscar les fotos del lloc on havia deixa’t el nostre material. I sabeu on estaven? A l’escola! Vam trobar el megàfon al lavabo, el maquillatge sota un arbre, la càmera a la caseta, la claqueta al porxo i els escenaris al menjador. Vam trobar totes les coses i ho vam fer super bé..!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A més a més, la Olívia, la dona d’en Woody Ulleres, ens va enviar una carta i ens va explicar que com sabia que estàvem a punt de començar el rodatge havíem d’agafar forces i per això ens va convidar a fer el pastís preferit d’en Woody, el pastís amb super poders! Vam anar al supermercat a comprar els ingredients que la Olívia ens havia deixa’t a la llista de la compra i quan vam tornar, vam començar a preparar-lo. Unes galetes, una mica de melmelada de maduixa, molta xocolata, imaginació, pols màgics i molt d’amor. Estaven tant bons els ingredients que no vam poder aguantar a tastar-los. Què en penseu del resultat final?

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Com ja teníem tot el material preparat i vam agafar moltes forces amb el pastís amb super poders de la Olívia, vam acabar les nostres disfresses i vam dedicar unes quantes estones a gravar la nostra pel·lícula, la princesa sense corona. Us en recordeu? Ens ho hem passat d’alò més bé convertint-nos en grans actors, actrius i càmeres. En teniu ganes de veure el resultat? Només queden uns dies…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Quan ja ho vam tenir tot enllestit en Woody ens va enviar un conte molt especial “Anem a caçar un os”. Sabeu que vam trobar al final del conte? Una nota on ens convidava a viure l’aventura que havien viscut els personatges del conte, seguir les petjades i anar a caçar un os pel nostre pati. Vam passar per un camp, un riu, un fangar, un bosc, una tempesta i.. En una cova vam trobar a l’os..!! Vam haver de córrer molt perquè no ens enxampés. Tot i així, vam ser super valents i ho vam aconseguir, perquè l’os va marxar cap a la seva cova.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s