El grup de grans ens convertim en romans

Dilluns a primera hora del matí, els Grans del Folch i Torres vam rebre un missatge de veu ni més ni menys que del fantasma Juli Cèsar!!! En aquest missatge ens explicava les tasques que hauríem de fer aquesta setmana a través de la ràdio del vaixell del capità Gilbert, mentre la Hipatia, juntament amb els altres fantasmes distreien en Gilbert. Primerament, en aquest missatge ens va felicitar per les obres de la setmana anterior i ens va fer saber que durant aquesta setmana hauríem de treballar la cultura romana comportant-nos com a veritables romans! És a dir, ens convertiríem en emperadors, senadors i esclaus, uns rols que aniran canviant al llarg de la setmana. Ha estat un joc molt enginyós i divertit en el qual hem gaudit molt!

IMG_6616

Durant aquesta setmana, també hem gaudit molt amb la CONSTRUCCIÓ de DOS VAIXELLS enormes, ja que, Juli Cèsar ens va enviar un correu electrònic explicant-nos que havíem de protagonitzar una batalla naval com les que es feien a l’antiga Roma. Vam aprofitar tot el material de reciclatge que hem recopilat des de la setmana anterior per construir-los. Però això si, el moment clau de la setmana ha estat sens dubte la BATALLA NAVAL. Va ser una batalla èpica la qual va començar amb guerra de globus d’aigua i va acabar amb la destrucció total dels dos vaixells. La veritat que hem treballat de valent amb la construcció dels nostres vaixells!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A més, el dimecres vam començar a fer un mosaic romà, a l’hora de fer-ho ens vam decantar per fer un mosaic mitològic concret: el Fènix.
I com no, dijous va ser un dia molt divertit refrescant-nos a la piscina. A més el joc de l’emperador, senadors i esclaus continuava, va ser molt emotiu!

IMG_6700

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s