Gimcana egípcia a Can Boixeres

Dijous passat el grup de grans vam rebre un encàrrec del Museu Egipci de Barcelona. Resulta que uns brètols els hi van robar les restes d’Osiris i les van amagar pel parc de Can Boixeres. I com que la gent del museu egipci estan molt enfeinats aquests dies de juliol, ens van demanar si les podíem recuperar per ells, ja que ho teníem tan a prop del casal. Es veu que ens van veure amb molta empenta…

Així que vam anar a Can Boixeres, però la cosa no va resultar tan senzilla com ens pensàvem. De brètols res, els lladres eren uns fanàtics de l’antic Egipte que havien robat la imatge d’Osiris i l’havien trencat en Seth parts, que van amagar a diferents llocs del parc, rememorant així la història de les seves despulles. Per si això no fos poc, s’havien de superar unes proves al recuperar cada tros, a mode de ritual, ja que si no les superàvem s’esdevindrien moltes desgràcies. No és que ens ho creguéssim esclar, però més valia no arriscar-se amb una colla de fanàtics dels sepulcres.

Al final, ens ho vam passar bé i tot. Vam enviar els trossos d’Osiris al Museu Egipci i ens va dir que no eren els autèntics, que la imatge d’Osiris va ser retornada al museu de forma anònima, però que agraïen enormement el nostre suport i que posarien una placa al museu en honor nostre, els grans descobridors de tombes d’esplugues!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s