Tercera setmana dels mitjans

La tercera setmana va estar plena d’emocions i sorpreses!!

El dilluns, com que vam viatjar a Roma, ens vam fer uns escuts romans que ens protegiran dels nostres enemics! Ens van quedar maquíssims i ens van ser de molta ajuda per la resta de setmana. I a més a més, a la fi, vam acabar el nostre vaixell gegant!! Quina feinada!!

Dimarts, amb un llibre màgic, ple d’enigmes i colors vam obrir la ment i jugar a la gimkana enigma!! Per equips de diferents colors ( groc, rosa, verd, blau i el taronja) vam buscar pel pati fins a trobar totes les nostres proves, que com veureu, no son gaire fàcils! Us atreviu vosaltres famílies??

COLLAGE ENIGMES

Dimecres, com sempre, vam gaudir a la piscina i ens vam fer un reportatge fotogràfic sota l’aigua! Si, si, sota l’aigua!! Ens ho vam passar genial!!

Dijous ens van deixar un cartell gegant a la porta del casal que ens enviava a la sala de psicomotricitat, i allà i hi havia un pen drive amb una pel·lícula!! HOOK!! Ens va agradar molt. Com que la primera hora va ser relaxada, al final del dia, vam anar a ballar amb el grup de grans.

I divendres, per tancar la setmana, l’excursió al museu arqueòlogic de Barcelona, on ens vam convertir en prehistòrics i vam fer foc i pintar el nostre propi quadre rupestre amb pigments coms es feien antigament. En van quedar sorprenents!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s