FESTA DE CLOENDA

Ahir vam celebrar la festa de cloenda del casal convidant a les famílies a un acte ben singular. El grup de grans va treballar de valent, preparant la decoració, organitzant-se en grups per rebre famílies, servint begudes i fer de guies al nostre museu.

A continuació, us mostrem un vídeo de l’espai de l’exposició:

Error
Aquest vídeo no existeix

Durant la festa, vàrem projectar al menjador els vídeos que els monitors i les monitores del casal havien estat preparant. Els infants van riure, recordant els moments que hem viscut plegats, les anècdotes, les sorpreses…Mentre que les famílies es van fer cinc cèntims de les activitats que s’han realitzat, les excursions, els personatges i les parades del nostre viatge al voltant de la Mediterrània. Tot seguit es mostren els vídeos i al final us expliquem com descarregar-los. Val a dir que alguns dels vídeos que veieu al blog han estat “censurats” per motius de drets d’imatge. Malauradament el vídeo del grup de grans no l’hem pogut publicar.

MENUTS

Error
Aquest vídeo no existeix

PETITS

Error
Aquest vídeo no existeix

MITJANS

Error
Aquest vídeo no existeix

Per descarregar els vídeos cliqueu on diu “share”.

1

En el menú desplegable cliqueu on diu “original file” i de seguida començarà la descàrrega del vídeo seleccionat. Recordeu que cal esperar a que es finalitzi abans de tancar el vostre navegador, ja que si no es tallarà.

2

Ara només queda desitjar-vos el millor dels estius possibles, que gaudiu al màxim de les vacances amb els vostres fills i filles! Bon estiu i fins la propera!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s