Vídeos cloenda del casal

MENUTS: ELS MENUTS DESEMBARQUEN A CATALUNYA

Ja s’acaba el viatge… Després de voltar per diferents països de la Mediterrània, llancem l’ancora a casa nostra: Catalunya! Aquesta setmana hem conegut algunes costums i tradicions de la nostra terra, com ara la sardana o els castellers. Per acostar-nos-hi hem reproduït els castells d’una manera diferent (estirats al terra) i hem practicat altres danses en rotllana, algunes també típicament catalanes, com la de ”En Joan petit quan balla”, i d’altres no tant, però igualment divertides! També ens hem endinsat en la història del museu de La Rajoleta d’Esplugues a través d’un personatge ben conegut pels espluguins i espluguines: en Fanguet, i hem creat les nostres pròpies rajoles! Finalment hem rebut una visita molt especial que ens ha fet gaudir en directe d’una actuació digna de la Festa Major: els bastoners d’Esplugues! Amb ells hem participat i hem viscut de primera mà una tradició ben nostra, el ball de bastons; moltes gràcies per tot!

Aquí us deixem amb el vídeo final:

Error
Aquest vídeo no existeix

PETITS

Error
Aquest vídeo no existeix

MITJANS

Error
Aquest vídeo no existeix

GRANS

Error
Aquest vídeo no existeix

ANGLÈS: LAST WEEK! ÚLTIMA SETMANA!

 Menuts

Aquesta última setmana hem cantat i gravat la cançó del “Octopus” i ens hem emportat la titella del “Octopus” a casa! També ens hem acomiadat de la Sally i de la història del Nemo i hem acabat el mural del Nemo pintant amb les mans.

This last week, we sang the Octopus Song and we recorded it and we brought the Octopus Puppet home! We also said goodbye to Sally and to Nemo’s story and we finished Nemo’s mural painting with our hands.

Error
Aquest vídeo no existeix

Petits

Aquesta última setmana hem cantat i gravat la cançó “1,2,3,4,5 once I caught a fish alive” ! Hem jugat jocs en anglès com per exemple “what’s the time Mr Wolf?” i hem fet valoració global de tot el casal.

This last week, we sang the song 1, 2, 3, 4, 5 once I caught a fish alive; and we recorded it! We played some games in English, such as “what’s the time Mr Wolf?” and we made a global assessment of the whole casal too.

Mitjans

Aquesta última setmana hem acabat la història del Simbad i el nostre projecte: crear la nostra pròpia illa. També hem jugat uns quants jocs i hem fet una valoració global de tot el casal.

This last week, we finished Sinbad’s story and our project: creating our own island. We also played some games and we made a global assessment of the whole casal.

Grans

Aquesta última setmana hem revisat la Odissea fent un joc de posar en ordre les petites històries d’Ulisses. També hem acabat el nostre projecte: crear el nostre propi Déu o Deessa. També hem jugat uns quants jocs i hem fet una valoració global de tot el casal.

This last week, we review the Odysse by playing a game of ordering Ulysses’ small stories. We also finished our project: creating our own God or Goddess. We played some games and we made a global assessment of the whole casal too.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s