Primera setmana del grup de GRANS, ja tenim nom!

Ja hem passat la nostra primera setmana i encara que portem poc temps, ja tenim moltes coses per explicar! El primer dia ens vam presentar a través d’unes dinàmiques de coneixença, com per exemple la teranyina, un joc que consisteix en entrellaçar un fil entre tots els companys/es alhora que intentem memoritzar quatre característiques de les persones del nostre grup.

Com ja sabeu, aquest estiu el centre d’interès és el “Laboratori d’artistes” i els Grans ens hem ficat de ple amb aquest tema, súper motivats i molt participatius. En primer lloc vam triar el nom del nostre grup entre tots i totes i agafeu-vos fort perquè el resultat és d’allò més divertit, el nostre grup és…MIRÓ, MIRÓ UN CUADRO! Original, oi?

Quan vam estar constituïts com a grup ens vam assabentar del nostre objectiu, ajudar a una galerista anomenada Jacqueline de la Croix amb una exposició d’obres d’art molt important, es va posar en contacte amb nosaltres i ens anirà informant sobre tot el que necessita. Segur que la podem ajudar perquè som uns professionals.

Una de les activitats que hem fet està relacionada amb la pintura, concretament amb les obres de Pollock i De Phalle, la qual consistia en explotar globus plens de pintura amb uns dards veient com queia la pintura sobre un plafó de cartró. Que bé que ens ho vam passar!

Foto 4

El segon art que vam tractar va ser el teatre i va ser un èxit total! No us podeu imaginar tot el que vam riure fent unes activitats sobre la pèrdua de la vergonya, a través del joc del director d’orquestra o un altre que consistia a fer crits d’allò més divertits imitant als nostres companys/es.

Realment estem fent moltes coses divertides finalitzant sempre amb la nostra estimada mànega, moment passat per aigua que ens encanta.

Volem finalitzar les nostres notícies explicant-vos que el dijous vam passar el matí a la piscina i vam gaudir moltíssim i el divendres hem marxat d’excursió al Museu Agbar de Cornellà on hem pogut experimentar amb l’element de l’aigua a través d’una gimcana i una ludoteca. Genial!

Activitats, tallers, arts, experimentació, motivació, diversió, pel·lícules, jocs…aquest és el resum de la nostra súper setmana!

Fins la propera famílies!

Foto 9

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s