Primera setmana grup de MITJANS

La primera setmana va ser molt especial, hem començat el casal i ha estat genial!

Com aquest any aprofundirem en l’art, vam començar demostrant que tenim fusta d’artista fent els nostres propis murals, amb nom i significat propi!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

També vam jugat molt! Però no a qualsevol cosa, entre tots i totes vam fer la caixa dels jocs, on vam recollir una selecció de tots els jocs dirigits als quals ens agradaria jugar durant aquest casal. A més, vam fer el nom dels nostres grups i el nostre súperlogo que portarem amb orgull a totes les sortides en forma de bandera.

Dimecres vàrem anar a la piscina i, tot i que no feia un dia molt solejat, ens ho vàrem passar molt bé. A més a més, vàrem trobar un parell de dibuixos misteriosos a la nostra tornada!

Lichi

Dijous vàrem conèixer a Carmen, una monitora molt simpàtica que ens explica les coses en anglès i que coneix a molta gent del món de l’art. Ens va portar una carta del dibuixant del dia anterior, a la carta es presentava l’artista, es diu Roy Litchtenstein, i és un dibuixant de renom mundial! Ens va suggerir fer un bodypainting, no sabem si arribarem a ser tan bons com ell, però va ser molt divertit experimentar amb la pintura de forma tan directa. A més, vàrem estar jugant en anglès.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Divendres va ser un dia molt emocionant vàrem sortir de l’escola per anar a un museu, però no el típic museu… el museu d’invents i idees de Barcelona! Ens van ensenyar tot tipus d’invents molt originals i a més vàrem fer un taller que consistia en crear els nostres propis invents.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La propera setmana més!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s