GRANS GENIS!

Avui dijous 7 de juliol el grup de grans del Casal hem rebut una notícia important. La setmana passada vam rebre una carta de la Directora d’Exposicions de la National Gallery de Londres. Resulta que buscava inspiració per a una exposició i es va assabentar per una monitora del casal (que és cosina seva), que aquí tenim muntat un laboratori de petits artistes. Ens va reptar al grup de grans, a veure què sabíem fer! Així que la primera setmana de casal vam anar al Museu de les il·lusions i vam anar a Collserola a practicar la fotografia panoràmica de paisatge. Doncs resulta que ha quedat impressionada i ens ha escrit de nou! La notícia és que vol fer una exposició amb les obres d’aquests ‘grans genis’, com ella mateixa ens ha dit! Així que ens hem quedat amb aquest nom i ens hem proposat fer-li honor.

Aquesta setmana estem treballant l’escultura. Dimarts vam treballar amb pasta de sal i creació lliure i van sortir coses molt boniques. Avui ens hem tirat al fang i hem recreat, cadascú amb el seu estil, La Dona i l’Ocell, l’escultura de Joan Miró que presideix el Parc de l’Escorxador (Parc Joan Miró). Copiar és també una manera d’aprendre! I si no us ho creieu, busqueu en l’obra de Picasso quantes vegades va copiar les Meninas de Velàzquez!

Us deixem algunes fotos!

Ah, i és clar, piscina, jocs i moltes coses més! Entre elles, que ahir dimecres els grans vam preparar la Gimcana d’aigua i els altres grups ens van felicitar! Va estar molt bé!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s