Primera setmana del grup de PETITS

El primer dia del Casal de petits va estar replet de divertides activitats. A primera hora del matí i després de passar llista tot el grup vam estar jugant a diversos jocs de coneixença al pati, és clar lògicament no ens coneixíem gaire i que millor manera de començar aquesta aventura que coneixent els nostres companys i companyes! foto 1

Després del descans vam entrar tots a les nostres sales, i a través del joc dels paquets amb gomets, ens vam distribuir en dos equips. Una vegada fets, cada grup va anar a la seva aula i li  vam triar els nostres noms: ”PINTORS” i ”PICASSO”. També vam marcar els nostres penjadors per poder tenir totes les nostres coses en ordre.

foto 2

El dimarts, mentre passàvem llista al pati, de cop i volta, va aparèixer un home amb una bata de científic tacada de pintura, uns pèls de lleó, unes ulleres de sol i un bigoti una mica peculiar… Ens va explicar que ell era Dorian i que no era científic qualsevol, sinó un científic de les arts i que ha perdut (no se sap encara perquè…) la il·lusió per l’art i que si li podem ajudar a tornar a tenir aquestes ganes… (feia una pena…) per descomptat que li vam dir que SIIIII!

foto 3

Per això, el primer que vam fer va ser fabricar les nostres pròpies bates per així tacar-nos el menys possible la roba a l’hora de fer art.

A la tornada del descans vam veure que algú ens havia deixat un pen drive amb el conte de El dia que les ceres de colors van dir prou i una vegada el vam llegir vam decidir que seria una bona idea fer un dibuix amb ceres per després fer un mural.

L’endemà, el dimecres, en el moment d’entrar a les nostres sales, vam veure que a la porta hi havia una carta enganxada del nostre amic Dorian dient-nos que havia amagat al pati una bústia on rebríem cartes seves. La veritat que no s’havia esforçat gaire en amargar-la, ja que, la vam trobar en un tres i no res! (Sembla que de veritat necessita ajuda…) A la bústia hi havia una altra carta en la qual ens parlava del seu amic i artista Leonardo da Vinci i ens proposava fer les nostres pròpies escultures amb plastilina.  Van quedar d’allò més boniques!

Després del descans vam fer uns jocs en anglès relacionats amb les estàtues, on vam riure molt però sobretot vam aprendre vocabulari nou en anglès.

Al següent dia, com cada dijous, vam anar a la piscina. Abans d’entrar ens vam posar la crema solar i vam agafar la nostra tovallola de la motxilla per així no perdre temps de joc a l’aigua. Una vegada dins vam gaudir tots jugant. Després vam anar al parc a esmorzar i a jugar una miqueta i una vegada al casal vam anar a la sala de psicomotricitat a veure una peli, ja que, quedava molt poca estona i estàvem cansats i amb molta calor.

foto 15

El divendres, en comptes d’anar nosaltres d’excursió, l’excursió va venir a l’escola en forma de taller de bombolles que van realitzar dos nois. Amb la companyia dels menuts i els petits de l’escola Gras i Soler vam poder realitzar moltes bombolles amb diferents estris, va estar d’allò més divertit! Per acabar el dia i la setmana vam fer tots junts l’estona de la mànega!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s