Primera setmana de MENUTS!

Hola famílies!

Durant la primera setmana de casal els menuts vam conèixer a l’artista Calixta. Aquesta ens va preparar un joc de pistes que ens portava a saber més d’ella, i al final del matí ens va visitar per explicar-nos més ella mateixa. A la visita ens va explicar que volia convertir-se en una gran artista i que per aquest motiu viatjaria per tot el món per conèixer més sobre l’art. Ens va demanar que l’ajudéssim a convertir-se en artista, tot treballant junts diferents vessants de l’art i ens va deixar unes maletes que utilitzarem per comunicar-nos amb ella.

Aquest mateix dia el grup també vam gaudir de diferents ambients per experimentar com el de la música amb instruments, el de la pintura amb diverses tècniques i un altre amb sorra de platja. Ho vam gaudir molt!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El següent dia continuava l’aventura, ens va enviar a dins de les maletes uns passaports. Aquests en comptes de països tenen diferents arts, que anirem treballant durant tot el casal. A tots i a totes ens va encantar la idea! I ja els tenim personalitzats.

IMG_1995

Durant la primera setmana l’artista Calixta ens va proposar treballar la pintura, llegint el llibre de “Sóc un artista” i fent el nostre primer quadre d’autoretrat.

IMG-20160701-WA0028

També vam decidir els nostres noms de grup relacionats amb l’art o artistes, i són: els Antoni Tàpies i els Pintors/es. Tota una elecció feta pels grups d’infants, us agrada?

Per acabar la setmana, el divendres vam fer el taller de bombolles a l’escola. Ens varen sortir unes bombolles molt grans i molt maques. Us deixem unes fotos per a què pugueu veure que maco que va ser.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

No imagineu com ens ho vam passar de bé! Fins aviat famílies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s