Grans Artesans!

Divendres passat vam acabar la setmana dedicada a l’escultura amb una sortida realment sorprenent. Sí, el Poble Espanyol és bonic, i vam gaudir-lo voltant, corrent i jugant. Però no només això. Després d’uns dies practicant amb la pasta de sal i el fang, vam poder veure amb fascinació com artesans de tota la vida treballaven el vidre, la ceràmica, la fusta, el ferro, el paper i qualsevol cosa amb un art i una mestria que ens va deixar bocabadats. El grup de grans vam fer una ruta per diferents tallers-botigues on vam veure boniques peces fetes a mà i, en molts casos, com les treballàvem. Va ser un autèntic luxe.

Després de dinar vam fer un gimcana pel Poble Espanyol (posant a prova la nostra memòria i orientació), fent un recorregut per les diferents cultures, arts i oficis que han marcat el tarannà dels pobles d’aquest país. Les mans dels nostres Grans Genis van prenent forma de mans d’artistes i Grans Artesans.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s