Els MENUTS gaudim descobrint l’art de la pintura

La setmana passada l’Artista Calista ens va animar a descobrir l’art de la pintura. Ens va anar guiant a través de cartes i contes per tal de desenvolupar la nostra creativitat i imaginació cada cop d’una manera diferent, i embrutant-nos molt! Ens vam inspirar en les trapelleries de la Chin i en Jun del conte “Pintors” de Suzy Lee per fer un mural amb pintura fent servir el nostre cos.

L’Artista Calista també va voler que coneguéssim “L’artista que va pintar un cavall blau” de l’Eric Carle i a més vam tenir la sort que la Carmen ens va ajudar a conèixer el nom de tots els animals que l’artista havia “canviar de color” en anglès. Així que ens vam començar a imaginar coses d’un color diferent al que estem acostumats… Els artistes dels grups de Pintors i Antoni Tàpies vam canviar el color de moltes coses,  tenim l’exposició al passadís de les nostres sales!

 

També vam aprofitar per experimentar molt, amb llum, amb colors, amb textures… Vam prova diferents tècniques: pintat amb esponges, amb glaçons, amb forquilles, amb escuma, fins i tot bufant pintura amb canyetes!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Ens ho vam passar tan bé experimentant amb llum que vam fer una ampolla de color per emportar a casa i seguir descobrint coses noves.

Com ja sabeu, vam canviar el dia de piscina i ara anem els dijous, tot i que ens seguim remullant i refrescant gairebé cada dia. Ens ho passem súper bé! El dia de piscina vam tornar una mica cansats. Per sort, el dijous ens esperava una visita que ens va posar les piles… Va aparèixer a la classe l’Artista Calista! Estava molt contenta de la feina que havíem fet per ser bons artistes i ens va segellar la part de pintura del nostre passaport d’artistes. Poc a poc ens anirem formant com a artistes complerts!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Per acabar la setmana de la millor manera, vam fer una sortida de tot el dia. Vam anar a l’Auditori de Barcelona, on vam haver de buscar un munt d’instruments que es trobaven amagats pel museu. Vam poder conèixer moltes curiositats sobre ells, i fins i tot vam tenir la sort de sentir-los i de tocar-los, és molt difícil fer-los sonar! Potser aquesta sortida ha estat una pista per saber què ens espera la setmana que ve… ens queda un llarg camí per ser bons artistes musicals!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s