En James Cameron s’ha posat en contacte amb nosaltres! (MITJANS)

La setmana passada va estar plena d’emocions!

En James Cameron ens va convidar a fer unes auques per donar-li idees per a la seva propera pel·lícula. Van sortir històries molt interessants… però llavors es va complicar la cosa… Ens van destrossar i robar les nostres auques!!! En arribar a la sala, estava tot tirat per terra i amb missatges molt estranys a la pissarra…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Una o un científic anomenat Pi, ens ha pres el número i ens ha desafiat a resoldre uns enigmes molt difícils que vam ser capaços de superar gràcies al treball en equip. Sembla ser, que ha complert la seva paraula i ens ha tornat les auques!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

No contents amb això vam decidir fer les nostres pròpies versions de contes populars. Van quedar molt originals i divertits!

El dia de piscina va ser genial, caloreta fora i molta diversió dins de l’aigua. A més, a segona hora per relaxar-nos una mica vam començar a veure Avatar, del nostre amic James.

 

Error
Aquest vídeo no existeix

Divendres va ser un dia únic! La selva de l’aventura té el nom molt ben escollit: tirolines, camins per sobre dels arbres i plataformes flotants!! Diversió assegurada!! I sabeu què? Que en Pi, segons sembla, ens vigila, ja que la Meri, una monitora del grup de mitjans del Gras i Soler, va trobar una nota amb el símbol que sempre ens deixa, just al costat d’un arbre!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A més a més, no vam explicar que com som tants nens i nenes, hem decidit dividir-nos en dos grups per així poder gaudir amb més tranquil·litat de les activitats. Cada grup ha fet una bandera amb un logo conjunt que ha estat escollit pels infants i un nom individual. Som els “TERMINATORS” i els “ALIENS ARTISTES”. Aquesta bandera ens acompanyarà durant tot el casal i serà el nostre tret identificatiu de grup.

La setmana vinent, més i millor!! Podrem superar les noves proves d’en Pi? Li agradaran els nostres contes a James Cameron? No us ho perdeu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s