Coneixent Gaudí

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Un cop més, els Chaplins i els Superartistes han pogut gaudir d’una setmana plena de sorpreses i activitats divertides. Per començar, com cada dilluns després de la jornada de piscina, els nostres petits s’ho van passar d’allò més bé al parc d’Esplugues.

Durant la setmana han realitzat interesants activitats com el joc del memory amb imatges de la obra del cèlebre arquitecte Antoni Gaudí, així com el disseny d’una escultura de fang del drac simbòlic que encapçala l’entrada del turístic Parc Güell, el qual vam poder visitar el passat divendres. Ells mateixos es van convertir en autèntics fotògrafs i totes les imatges que podeu veure d’aquest dia van ser tretas per ells mateixos amb dues càmares que les monitores els hi vam facilitar… oi que ho fan fet genial?

Durant la setmana també van poder decorar la seva cadira amb un dibuix propi, amb el seu nom i alguna cosa identificativa, potenciant així tota la seva imaginació i  creativitat. La clase d’anglès d’aquesta setmana va ser molt divertida, doncs es tractava de les emocions i de simular els diferentes estats d’ànims. Us deixem una petita mostra perque endevineu què li passa a cada nen…

Un altre dia vam sortir d’excursió cultural-paisagística pels voltants d’Esplugues, apropant als infants al Parc del Torrent i per les pujades empedregades on es troben dibuixats a terra els símbols de la nostra ciutat, fins a arribar a la part alta on s’ubica l’esglèsia i el monestir de les dominiques. Allà també es van poden fotografiar amb unes escultures grans semblants a dòlmens.

Durant les estones lliures a l’escola, els nens i nens s’han pogut retratar al nostre Photocall en forma de teatre de platja amb els diferents detalls i complements que hem preparat per ells. Els hi encanta disfressar-se!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s