Escultures, cuina, tallers… Un resum de la tercera setmana dels MIRÓ MIRÓ UN CUADRO (GRANS)

I els grans del casal acabem la tercera setmana havent tocat un enorme repertori de modalitats artístiques! Els Miró miró un cuadro vam rebre a principis de setmana una carta aquest cop de l’assistent de la Jacqueline, l’Steve Jones. Ell ens demanava que intentéssim fer les nostres pròpies escultures amb fang. Després de practicar amb diferents jocs, mireu com vam acabar!!

Dimarts va ser un dia molt divertit… Vam treballar l’art de la gastronomia al més pur estil televisiu, creant un particular TopXoff! Un dia sencer on per petits grups els nois i les noies van idear i crear dos plats amb uns ingredients que els monitors (i en aquesta activitat futurs jurats) havíem escollit per a ells. A més a més, per a fer-ho més interessant, vam posar 4 ingredients obligatoris a un plat! Imagineu-vos el resultat, tots eren d’alló més originals.

Aquesta setmana, a més a més de les activitats que fem normalment, vam tenir el plaer de rebre un taller sobre l’educació en el consum que ens va ensenyar a comprendre que hi ha diferents maneres de consumir i que la publicitat ens afecta més del que pensem. Més tard aquell mateix dia vam acabar l’activitat de escultura pintant totes les figuretes i omplint-les de color.

I per acabar la setmana, com ja sabeu, vam gaudir d’un meravellós dia a la platja de Gavà! Vam jugar a pilota, barallar contra onades, prendre el sol… Un dia d’alló més refrescant, divertit i distés!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s