PETITS PINTORS I PETITS PICASSO, la nostra tercera setmana al casal!

La setmana passada només arribar vam rebre a la nostra bústia una carta del Dorian! A la carta ens parlava del seu amic Shakespeare i ens proposava dues activitats: fer màscares com les que es fan servir a les obres de teatre i fer una obra de teatre! Ens ho vam passar molt bé i els Petits Pintors i Petits Picasso ens van sorprendre amb la seva creativitat.

 

L’endemà el Dorian ens parlava sobre Kandinsky i ens proposava imitar la seva tècnica fent uns quadres ben bonics i originals. A més, també vam gaudir amb la bossa juganera.

Però, el dia no acabava aquí… just abans de recollir vam rebre una carta inesperada d’un personatge no massa amic del Dorian que ens deia que deixéssim d’ajudar-lo i de fer activitats sobre l’art, que era molt millor la ciència i que no li agradava que ajudéssim al Dorian. Ens vam quedar una mica desconcertats i vam decidir escriure una carta al nostre amic Dorian per explicar-li.

El dimecres, tot i la pluja del dia anterior, vam gaudir d’un meravellós dia de piscina!

FOTO 6FOTO 7

El dijous a la fi vam rebre resposta d’en Dorian i ens explicava la seva història… resulta que quan era petit tenia un gran amic, però un dia els seus camins es van separar perquè a un li agradava l’art i a l’altre la ciència. Sabent que el seu antic amic ens havia escrit, en Dorian va decidir parlar amb ell i ens va dir que no tornaria a molestar-nos.

A més, també ens va parlar d’un altre amic seu anomenat Calatrava i que ens proposva fer una construcció ben original, una construcció innovadora i futurista. Mireu que bons escultors som!

Ah! I també vam aprendre nou vocabulari en anglès mentre jugàvem amb el lego i fèiem castells i ponts.

I com no per acabar el dia vam refrescar-nos amb la mànega!

Per acabar la setmana el divendres vam anar d’excursió! Estàvem molt contents perquè anàvem a la biblioteca Pare Miquel d’Esplugues.

Primer vam esmorzar i jugar al parc i un cop vam entrar a la biblioteca ens estava esperant l’Ós Mandrós, un meravellós contacontes que ens va fer gaudir amb els seus relats i històries. A més, quan vam acabar vam tenir tota la sala de la biblioteca infantil per a nosaltres.

Va ser un dia molt interessant i divertit que se’ns va fer curt, tot gaudint de la lectura i de la tranquil·litat que ens oferia la biblioteca.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s