Graffiti, coets i escultures gegants! (GRANS)

La setmana passada vam fer un gran número d’activitats ben divertides continuant amb el nostre projecte, ajudar a la Jacqueline de la Croix a construir la seva galeria d’art a partir de les obres que nosaltres estem creant. Estan sortint creacions molt originals i boniques, ja tenim moltes ganes d’ensenyar el resultat a les nostres famílies.

El dilluns ens van presentar un estil artístic molt diferent del que havíem vist fins ara, es tractava d’art urbà i gràcies a això vam conèixer el Graffiti. Amb l’ajuda de la Carmen, la nostra súper monitora d’anglès vam veure les obres de Banksy, un artista de Londres que fa uns graffitis enormes i preciosos, vam passar una molt bona estona veient imatges i dient què interpretàvem de cada obra.

Quan vam acabar vam poder començar a fer les nostres pròpies creacions, amb l’ajuda del cartró vam construir les plantilles necessàries per poder fer els nostres graffitis, el tema principal eren les emocions i cadascú va poder expressar allò que volgués. Van sortir coses molt interessants i especials.

Foto 1.jpg

 

El dimarts va ser un gran dia, ja que ens va visitar el pare de la nostra companya Marta i va fer amb nosaltres un súper taller de coets d’aigua. Entre tots i totes vam crear el nostre coet a partir d’una ampolla d’aigua i cartolines per fer les diverses parts necessàries. Quan vam acabar va arribar la millor part, fer volar els coets pels aires amb molta força a partir d’un aparell que havia portat el pare de la Marta. Vam al·lucinar amb la força que tenien els coets i vam riure moltíssim! Gràcies Carles!

A continuació vam poder continuar amb les nostres obres sobre el graffiti, començant a utilitzar els esprais de colors.

El dimecres vam passar un altre matí genial a la piscina i quan vam tornar vam acabar de retocar les nostres obres per deixar-les finalment acabades. Van sortir creacions impressionants i això que era la primera vegada que fèiem una cosa similar! Quina passada!

Foto 5

 

El dijous va arribar una sorpresa molt especial, un vídeo de la nostra amiga, Jacqueline de la Croix, on ens demanava un últim favor, una obra d’arquitectura per la galeria que estem construint entre tots i totes! Ens vam posar en marxa i amb tot el material reciclat que havíem aconseguit fins ara vam crear la nostra pròpia versió de la Torre Eiffel, el resultat vam ser molt original i el més important és que vam treballar en equip per aconseguir el nostre objectiu!Foto 6

 

 

Foto 7El divendres, per acabar la nostra súper setmana vam anar a la Selva de l’Aventura (Arbúcies), vam passar un dia genial, llençant-los per les tirolines, creuant ponts de fusta i moltes coses més. Som uns valents i unes valentes!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s