Els grans a la càrrega!

La primera setmana del grup de grans, també coneguts com els “Cupilos”, va començar amb un missatge de veu d’un tal William Wellington, qui deia ser periodista d’un conegut diari anglès anomenat “The Guardian”. En William ens demanava la nostra ajuda per poder conèixer millor les virtuts de Catalunya, ja que ell n’ha sentit tant coses bones com dolentes i no sap què creure!

Per començar la nostra col·laboració vam decidir ensenyar-li com fer unes màscares a l’estil romà com les que feien servir al teatre romà de Tàrraco. I van quedar genials!

Seguint amb els romans, vam fer una activitat conjunta amb els grans del Folch i Torres, jugant a un “Estratego” estil romà al parc dels torrents d’Esplugues. Per desgràcia ens ho vam passar tan bé que no vam recordar fer fotos!

Dijous ens vam refrescar a la piscina, i divendres tocava anar al Caixa Fòrum. A l’activitat de l’edifici modernista vam poder dissenyar el nostre propi museu i construir-ne una maqueta real. Estem fets uns arquitectes de primera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s